Kažu da se „kupam u bogatstvu", a zašto?! Vera Matović u suzama: Samo mi nanose bol!

05.12.2021

22:11

0

Pevačica je često na prvom mestu kada se priča o luksuznim kućama poznatih, jer se njena navodno procenjuje na nekoliko miliona evra. Međutim, te priče je veoma pogađaju...

Kažu da se „kupam u bogatstvu", a zašto?! Vera Matović u suzama: Samo mi nanose bol!
Vera Matović - Copyright ATAImages/A.A.

Kad god da se priča o velelepnim domovima poznatih ličnosti, Vera Matović se uglavnom nađe na prvom mestu, kako se njena kuća procenjuje i na nekoliko miliona evra. Ipak, pevačici to nimalo ne prija.

Šta više, rasplakala se - govoreći zašto.

- Eto, kažu da se „kupam u bogatstvu". Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta... Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu - istakla je kroz suze za „Grand", pa nastavila o tome da joj takva šuškanja nanose samo bol.

„Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare..."

- Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj... Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga?! - pitala se pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike