On je mene uveo u svet estrade! Vera Matović se prisetila svojih početaka: Dotad sam pevala za svoju dušu!

09.08.2021

21:01 >> 07:26

0

Pevačica objašnjava da nije maštala o tome da se lati mikrofona. Sve se desilo sasvim spontano

On je mene uveo u svet estrade! Vera Matović se prisetila svojih početaka: Dotad sam pevala za svoju dušu!
Copyright Vera Matović ATAImages/Antonio Ahel

Vera Matović je jedna od naših najuspešnijih pevačica, a kao mala, priznaje, nije imala želju da se lati mikrofona. Pevala je za svoju dušu, sve dok je brat nije uveo u svet estrade.

– Nikada nisam pomislila da ću da se bavim ovim poslom. Moj brat je kao mlad svirao harmoniku i on me je uveo u estradni svet. Pevala sam, ali za svoju dušu – osvrnula se ona na svoje početke za štampani „Objektiv” pa dodala kako je njen talenat, van porodice, prva primetila nastavnica muzičkog, u sedmom razredu osnovne škole.

Pročitajte još:

– Primetila me je nastavnica muzičkog u sedmom razredu. Sećam se kada je rekla: „Hajde danas malo da pevamo. Ko zna, možda će neko od vas sutra da bude zvezda!“ Došao je red na mene i kad sam završila rekla mi je: „Jao Vera, ja da znam tako da pevam nikada ne bih prestala“. Bila sam ponosna, jer je ona prepoznala to nešto u meni, što ja do tada nisam primećivala – objasnila je pevačica.

„Prvi nastup mi je bio za jednu Novu godinu”

– Posle, kada sam završila školu, počela sam polako sa mojim bratom da pevam, roditelji su nam dozvolili, a prvi nastup mi je bio za jednu Novu godinu. Vrlo brzo sam upoznala svog supruga, u stvari on je nas pronašao, jer me je video i kako ja volim da kažem „ušunjao se u naš orkestar“ (smeh) i osvojio me – ispričala je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike