Vera Matović zna šta muškarci rade kad varaju: Ne padajte na ovaj potez, to je znak da je „bio u šteti"!

04.11.2021

13:25

0

Pevačica smatra da ljudi i te kako treba da vode računa s kim ulaze u brak, a onda i koliko u stvari treba poštovati tu zajednicu

Vera Matović zna šta muškarci rade kad varaju: Ne padajte na ovaj potez, to je znak da je „bio u šteti"!
Vera Matović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vera Matović je već godinama u skladnom braku s Ratomirom Raćom Matovićem, ali uprkos tome, harmonikaš joj retko kad udeli neki kompliment. Pevačica zbog toga, sa druge strane, ne žali jer, prema sopstvenom priznanju, to i ne voli.

- Kakvi da mi kaže lepotice... To mi u životu nije rekao. Samo je jednom rekao svom kolegi kada me je prvi put sreo: „Slatka mala, nije loša"... E, to su bili komentari koje je on tada komentarisao i to mi je preneo taj kolega. Nikad mi nije rekao da sam lepa, a ne treba ni da mi kaže, jer ja ne volim to poltronisanje, donošenje cveća... - ispričala je Vera za „Grand news", pa zatim dala savet svim ženama da ne „padaju" na cveće.

„Bio je u šteti!"

Naime, prema njenom mišljenju, to je „znak" da je čovek bio neveran.

- Takve ljude gledam i uvek kažem nemojte, žene, da nasedate na cveće. Znajte da je bio u šteti nekoj, kod neke druge i, sad dolazi kući da se pravda. Možda bi on ostavio i ženu, ali nije mogao zbog dece, ali ipak je i to lepo, da deca ne ispaštaju. Nisam nikad za razvode. Poštujte taj svoj brak, poštujte decu da vam ne odu stranputicom. Vodite računa i dobro razmislite za koga ćete da se udate ili koju ćete da oženite. Neki budu po sedam, osam godina kao u ljubavi, onda se udvaraju jedni drugom, a onda čim se venčaju, posle mesec dana razvod braka, ja to ne mogu da verujem. Znači papir su dobili i neće da trpe jedno drugo - zaključila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike