Cela estrada došla kod Cecine ćerke na rođendan: Milica Todorović spremna večeras da nađe momka (FOTO)

25.05.2022

20:42

0

Njen dečko Nemanja i brat Dragi zavredeli su najveću pažnju medija

Cela estrada došla kod Cecine ćerke na rođendan: Milica Todorović spremna večeras da nađe momka (FOTO)
anastasija - Copyright 24sedam/Danica Božović

Pevačica Anastasija Ražnatović večeras je u prestoničkom restoranu okupila porodicu i svoje najbliže prijatelje kako bi sa njima proslavila svoj 24. rođendan. Za dobru atmosferu zaduženi su Vanja Mijatović i Jovan Stefanović koji su spremni slavljenici da ispune sve želje. 

Odmah posle slavljenice, došla je Ceca Ražnatović, a za njom i Bogdana i Veljko Ražnatović. Među prvim gostima, stigle su i Cecine kolege iz "Zvezda Granda", među kojima su Marija Šerifović, Đorđe David, Saša Popović koji je došao u pratnji supruge Suzane Jovanović i ćerke Aleksandre. 

 

U dobrom raspoloženju i sa kovertom i cvećem u ruci Popović je izjavio kako do sada nije imao prilike da upozna Cecinu ćerku

- Mi Anastasiju uopšte ne poznajemo, nismo je do sada nigde sretali. 

- Kako nismo? Bili smo zajedno kod Lukasa, Ceca je došla sa Anastasijom. Dobro, Saša je pamti kao malu devojčicu. 

Bogdanine sestre, Bojana i Nataša Rodić došle su sa svojim partnerima Mirkom Šijanom i Matijom Bojovićem, ali se nisu dugo zadržavali pred medijskim ekipama, već su požurili na slavlje. 

Nisu izostali ni članovi porodice Anastasijinog dečka Nemanje. Mama Olivera i sestra Vanja su stigle zajedno sa Cecom, dok su braća nešto kasnije

Katarina Grujić, Milica Todorović, Aleksandra Mladenović, Saša Matić sa suprugom, Angellina, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Filip Čukanović, Sanja Marinković, Marijana Mateus su takođe došli da uveličaju ovo slavlje, a za okupljene medijske ekipe su otkrili kakve želje imaju za slavljenicu

 

- Ja ću prva da zaigram. Poželela sam joj da se još dugo godina družimo, da bude srećna i zadovoljna. Ona je divna devojka, Tasa je izuzetno talentovana devojka. Ja sam se večeras potrudila da izgledam najlepše moguće, tako da ako ima neko nek se javi - kazala je Milica Todorović. 

- Pošto Anastasija ljubav ima, ja joj sada želim samo puno hitova. Poklon koverta. Zapevaću naravno večeras - rekla je sa osmehom na licu Aleksandra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike