Već su kao jedna velika porodica! Ražnatovići i Gudeljevi uživaju u vili na Dedinju, proslavili Anastasijin rođendan (VIDEO)

25.05.2022

06:40

1

Autor: Marija Mitić

Čini se da su se dve porodice već sjajno ukopile

Već su kao jedna velika porodica! Ražnatovići i Gudeljevi uživaju u vili na Dedinju, proslavili Anastasijin rođendan (VIDEO)
Porodice Ražnatović Gudelj - Copyright Printscreen Instagram/ dragigudeljofficial

Anastasiji Ražnatović danas je 24. rođendan, a ovim povdom, njen novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, došao je juče u Beograd iz Španije. On je poveo brata Dragog, sestru i majku, a svi zajedno uveče su otišli u porodični dom Ražnatovića, gde su u ponoć dočekali pevačicin divan dan.

Kako je Anastasijina majka Ceca pokazala na svom Instagram nalogu, svi su se porodično okupili i napravili video čestitku Anastasiji za rođendan,u kojoj je i ona učestvovala. Naime, porodica Ražnatović i Ocokoljić, zajedno sa Gudeljima, podigla je čaše u ime zdravice pa su svi glasno rekli:

- Srećan rođendan, Taso! Živeli! - kazali su nasmejani u snimku.

Na stolu je veliki buket crvenih ruža na kom piše "Volim te", mada se ne zna ko ga je poklonio slavljenici, a ono što je takođe zanimljivo jeste da su Gudeljevi u Beograd poveli i svog privatnog vozača, koji je juče sleteo sa njima u Beograd.

Anastasija je, kako je pokazala kasnije u okviru priča na Instagramu, potom izašla u provod sa svojim dragim, a objavila je i snimak kako plešu. Kako je veoma bliska sa Nemanjinim bratom, Dragim, i sa njim su osvanule fotografije, a na jednoj ju je čak i nazvao "snajom".

Inače, juče je bio prvi put da Anastasija objavi sadržaj na Instagramu sa fudbalerom, dok on to ipak, ni ovoga puta nije učinio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike