Počinje veselje povodom Anastasijinog rođendana: Pojavila se u kratkoj crnoj čipkastoj haljini! I Ceca blista od sreće! (FOTO/VIDEO)

25.05.2022

18:14

0

Pevačica je mnogo ranije stigla u restoran da dočekuje goste

Počinje veselje povodom Anastasijinog rođendana: Pojavila se u kratkoj crnoj čipkastoj haljini! I Ceca blista od sreće! (FOTO/VIDEO)
anastasija_rodjendan (29) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović večeras je u jednom luksuznom prestoničkom restoranu okupila najbliže članove porodice i prijatelje kako bi proslavila svoj 24. rođendan, a glavni gost je njen dečko Nemanja Gudelj, koji je došao iz Sevilje sa porodicom.

U odličnom raspoloženju, Anastasija je mnogo ranije stigla u restoran, obučena u crnu kratku čipkastu haljinu sa rukavicama do lakta.

Ceca je za ovu priliku izabrala kostim - pantalone i sako.

Da bude sve na visokom nivou, potrudila se sama pevačica, koja je obezbedila bogat meni, i rođendansku tortu, a za dobru zabavu pobrinuće se njene kolege.

Vanja Mijatović i Joca Stefanović će zabavljati goste, pa nema sumnje da će ovo biti jedna od "luđih" žurki Ražnatovićeve.

Podsetimo, Anastasija je je vrlo brzo nakon što je započela vezu sa fudbalerom, organizovala i upoznavanje porodica, pa je tako Ceca ugostila Nemanjinu majku, brata i sestru. Uoči rođendana, u ponoć, osvanula je i porodična fotografija porodica Ražnatović - Gudelj. 

Žurku su nastavili u prestoničkom lokalu, kada je pevačica zaplesala sa fudbalerom, a ovo je ujedno i prvi javni snimak na kom su prisni.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike