Spasila sam mu život! Ispovest Goce Tržan o braku sa Ivanom Marinkovićem: Policija ga je odvela u "Lazu" u gaćama i sa lisicama!

25.05.2022

10:12

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica progovorila o bolnim detaljima iz prvog braka

Spasila sam mu život! Ispovest Goce Tržan o braku sa Ivanom Marinkovićem: Policija ga je odvela u "Lazu" u gaćama i sa lisicama!
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Tržan bez zadrške je progovorila o prvom braku sa Ivanom Marinkovićem i bolnim trenucima kroz koje je prošla. Ona je sada po prvi put otvorila temu o psihičkoj bolesti koju je Ivan imao, a u trenutku kada je njihova ćerka Lena bila tek beba, on je odveden u psihijatrijsku ustanovu "Dr Laza Lazarević".

- Taj čovek je ostao upamćen po "Koncertu za jednu osobu" 2002., kada je sklonio karte nekoliko dana nakon što je objavljen koncert. To je bio poklon meni, kao ženi, neko me je želeo na taj način, to je nešto moje i to ne može niko da mi uzme. Posle smo bili četiri godine u vezi, ja sam se osećala kao kraljica. Tad sam izgubila menadžera, a dobila ljubav. S Ganetove (menadžer, prim. aut.) strane su počele opaske po medijima da sam ja znala sve, meni se život raspao tada, nisam radila godinu dana, bila sam očajna i vratila sam se s pesmom "Haljina" i sve je krenulo opet kako treba - priča Tržanova iskreno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

- Ta njegova bolest je encefalitis, odnosno upala mozga, zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke. Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se pomeša. Bukvalno sam mu spasla život tada, on kao ranjena životinja, muli, opirao se! Tad sam dojila, kada je došla Hitna, i policija ga je morala odvesti zbog manifestacije bolesti. Vezali su ga lisicama i u gaćama izveli, policija je rekla da je za "Lazu", da ga vode tamo. Ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi - otvorila je dušu pevačica u emisiji "Preživeli" i ispričala kako je tek posle nastupio pakao zbog kog je morala da ostavi prvog supruga, te da je imala sreće što je srela drugog supruga Radomira Rašu Novakovića.

- Nisam htela u rijaliti da ne pravim budalu od sebe, bila sam svestrana, vodila emisije... Htela sam da glumim, da zaradim svoj novac. Bila sam spremna na sve ishode, gladna sigurno ne bih bila, znala sam da okopam njivu, pomuzem kravu, odrastala sam na selu kod babe i dede, sve sam naučila, a i kroz fakultet - pohvalila se pevačica.

Printscreen Instagram/ ivanmarinkovic79_official
Ivan Marinković

- Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom. Nisam u fazonu zato da je on kriv, oboje smo jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, preliva... Iako smo se dogovorili da bude bez medija, želeo je možda osvetu. I dalje sam, 11 godina posle, maltretirana, ja mogu da kukam sad, ali opet bih sve isto zbog ćerke. Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je pri sebi. Ivan je njoj samo biološki otac. Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je videla od Raše.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti