Tržanka oplela po estradi! Dotakla se i haljine koju je obukla isti dan kad i Brena (FOTO)

23.05.2022

07:10

0

U poznatom stilu - bez dlake na jeziku, prešla je brojne aktuelnosti naglasivši da se nikad nije pokajala zbog svog britkog jezika

Tržanka oplela po estradi! Dotakla se i haljine koju je obukla isti dan kad i Brena (FOTO)
amigi_26102021_019 - Copyright ATAImages/ A.A.

Govoreći o svom poslu i karijeri, pa onda i kolegama, Goca Tržan je istakla da na estradi i te kako ima pravih prijateljstava. Ipak, odbija da sluša muziku koja se tamo pravi i ne krije da svakako ima onih koje ne voli, ali i koji ne vole nju.

- Ne znam zašto se misli da na estradi nema pravog prijateljstva. Niti ja volim sve kolege niti sve kolege vole mene. Družim se samo s onima koji mi odgovaraju, koji su mi slični. Volim svoje koleginice iako ne slušam njihovu muziku. Da dođe do toga da nekog ne volim, taj mora mnogo da mi se zameri, a malo ih je koji su se usudili da mi se zamere - počela je Goca za „Alo", pa naglasila da se nikad nije pokajala zbog svog britkog jezika, a posebno toga što ima jasan stav i svemu što se dešava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Nije mi žao što imam jasan stav o svemu što se dešava oko mene koliko god da me je to koštalo, pao meteor na mene i sve je kako treba da bude - ispričala je ona, koja se za razliku od pojedinih koleginica nikada nije opterećivala skupom garderobom.

- Ne opterećujem se time šta nose moje koleginice i da li imaju nešto što ja nemam ili obrnuto. Daleko mi je važnije šta ljudi rade nego šta oblače i kako izgledaju. Svako ima pravo da izgleda kako želi, iako se u našem sistemu vrednosti forsira da svi izgledamo isto - rekla je pevačica.

Haljina

Podsetimo, velika se prašina podigla oko haljine u kojoj je otišla na promociju albuma Seke Aleksić.

Brena je bila na svadbi sina Suzane Jovanović u takvoj kreaciji, o čijoj je i ceni pisao 24sedam.

Lepa Brena / Goca Tržan Antonio Ahel/ATA Images
 

Zatim, Tržanova je prokomentarisala i trend gledanja u šolju, horoskopa, tarota…

- Ne verujem u retrogradne Merkure i ostala s*anja. Takve budalaštine utiču samo na ljude koji u to veruju, a ja svakako nisam jedna od njih - rzaključila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike