Seka Aleksić organizovala gala promociju: Stavila cvet u kosu, pa se slikala pored svoje biste (FOTO)

19.05.2022

19:22

1

Kako album nosi naziv "Bioskop", ona je sve napravila upravo na filmskom platnu u jednom beogradskom tržnom centru

Seka Aleksić organizovala gala promociju: Stavila cvet u kosu, pa se slikala pored svoje biste (FOTO)
seka_aleksic_19052022_0069 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić večeras je organizovala promociju novog albuma "Bioskop",  a gde bi drugo napravila ovo svečano veče ako ne upravo - u bioskopu

Pevačica je osmislila pravu filmsku premijeru, a pojavila se u crnoj dugačkoj haljini, mrežastim čarapama i crvenim cvetom u kosi. Ono što je iznenadilo prisutne, jeste Sekina bista u prirodnoj veličini, dok je iza prisutnih na platnu pisalo velikim njeno ime.

Brojne poznate ličnosti stigle su u provod kod pevačice koja je predstavila spot za pesmu "Rane", u kom se pojavljuje i njen suprug Veljko Piljikić. U publici su tako mogli da se vide Slađa Alegro, Adil Maksutović, Boban Rajović, Goca Tržan, Saša Vidić, Goga Sekulić, Isak Šabanović i mnogi drugi. 

-  Dočekali smo i ovaj dan na moje veliko zadovoljstvo. Drago mi je da je došlo dosta prijatelja, kolega i saradnika. Kada budem izašla na teren i u klubove znaću pravu sliku. O ovome su razmišljali moji saradnici, nisam se puno trudila, samo sam se našminkala i došla, ali morate priznati da ovaj bioskop izgleda famozno.

24sedam/Danica Božović
 

Veljko glumi u novom spotu za pesmu "Rana", saradnici su ga pitali, tako sam im rekla, jer on možda ne bi hteo, ali pristao je. Imamo priliku da ga vidimo kakav je. Čast mi je i zadovoljstvo što je pristao, mi smo u braku 13 godina. U našem braku je sve skladno jer imamo razumevanje i poverenje, mi se dopunjavamo. Moj brak je dosadan jer nema trzavica, ali nama je super - obratila se Seka prisutnim medijima, uz koju je sve vreme i bio suprug.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike