Jelena Karleuša ljuta na Isaka Šabanovića: Blokirala me je na Instagramu

24.05.2022

15:47

0

Da li ovo znači da je nova svađa na pomolu?

Jelena Karleuša ljuta na Isaka Šabanovića: Blokirala me je na Instagramu
24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša malo pošto je napustila žiri "Zvezda Granda" otpratila je sa Instagrama Đorđa Davida, ali ga i blokirala, a to je sada, prema rečima Isaka Šabanovića, uradila i u njegovom slučaju.

Iako je poznato da se najverovatnije naljutila na nekadašnjeg kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara "da li bi pre išao na ručak sa Cecom ili Jecom" i on izabrao ovu prvu, Šabanović izgleda nema predstavu šta se desilo.

- Jelena Karleuša je plakala zbog životne priče Isaka Šabanovića – rekao je voditelj Stefan Usiljanin, a Šabanović je odgovorio i otkrio nešto novo.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

- Ne znam da je ona plakala zbog mene, ona ne može nikako da zna moju životnu priču. Nikada je nisam uvredio i rekao lošu reč o Jeleni Karleuši, hvala joj na svemu što mi je rekla i savetovala, imam razlog zašto ovo pričam - rekao je pevač, a zatim nastavio:

- Svi imaju pristup Jeleni Karleuši, samo ja nemam. Ne znam zašto je to tako. Ista ta Karleuša me je blokirala na Instagramu i to ne znam zašto. Ja sam nju pratio, ona mene nije – zaključio je Isak.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti