Sve o svađi Karleuše i Đorđa Davida! On je sad prozvao: Za razliku od nje, ja živim slobodno! Nek me blokira i u svojoj glavi!

17.05.2022

06:45

3

Roker je u društvu prijatelja otkrio i šta sada misli o Ceci, a šta o Jeleni, nakon što su se otpratili sa Instagrama

Sve o svađi Karleuše i Đorđa Davida! On je sad prozvao: Za razliku od nje, ja živim slobodno! Nek me blokira i u svojoj glavi!
Đorđe David Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Đorđe David bili su „kul" sve do momenta kada je Ceca Ražnatović ušla u žiri „Zvezda Granda" umesto nje. Ipak, iako Ceca nije kriva, ona je donekle pomrsila konce kolegama, a šta se tačno desilo ispričao je za 24sedam izvor blizak rokeru koji je na jednom javnom događaju stajao sa prijateljima koji su ga pitali - šta se desilo sa njegovim prijateljstvom sa Karleušom.

Tada, on je do detalja ispričao sve o konfliktu koji se odvio bez direktnog kontakta, jer ga je pevačica - samo blokirala na Instagramu.

Naš izvor prepričao nam je ceo razgovor Đorđa sa prisutnima na temu odnosa sa Jelenom.

On je rekao da su se posvađali „zbog gluposti" jer je u jednom intervjuu na pitanje „da li bi išao sa Cecom ili Jecom na večeru", izabrao Cecu. On je dalje nastavio da objašnjava, priča naš izvor, da je to rekao jer je Ceca prihvatila širokih ruku celu ekipu u „Zvezdama Granda", odmah ušla u Vajber grupe, otvorila se prema svima i još rekla da je za sve dostupna 24 sata dnevno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Đorđe David i Jelena Karleuša

To je manje-više roker već i ispričao u jednom intervjuu, ali je ovom prilikom prema rečima izvora, obrazložio i zašto nisu imali prilike da o toj svađi pričaju. Nisu - jer se nisu posle toga sreli.

Ono što je David dalje pričao u društvu, sasvim smo sigurni da se Jeleni ne bi dopalo te da u budućnosti i nema na vidiku pomirenja nekadašnjih kolega.

- Ona je to shvatila tako kako je shvatila, pa ne samo da me je izbrisala iz liste prijatelja na Instagramu, nego me je i blokirala. Ako je tako, nek me blokira onda i u svojoj glavi. Nismo se sreli od tada jer ona vodi zatvoren život, ja se krećem kao slobodan čovek i nemam za vratom obezbeđenje. Idem kad hoću i gde hoću i družim se s ljudima, obožavam sunce, da se upoznajem, a ona ne ide nigde pa nismo ni imali prilike da se sretnemo - rekao je roker prisutnima, priča izvor 24sedam, a onda napravio poređenje velikih rivalki.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

- Ne verujem da ovo govorim, ali Ceca je stvarno kralj. Ona je spremna za druženje, nove ljude, situacije i neko je ko nije istrošen za sve to - prenosi nam izvor. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike