Seka nakon brojnih uzajamnih prozivki progovorila o odnosu s Karleušom: To je bilo jako ružno!

11.05.2022

15:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ističe da je "maloj od skandala" sve oprostila, a veruje da je tako i sa njene strane

Seka nakon brojnih uzajamnih prozivki progovorila o odnosu s Karleušom: To je bilo jako ružno!
Seka Aleksić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić i Jelena Karleuša godinama su vodile "hladan" medijski rat, u kom su se našle mnoge prozivke, ružne i negativne konotacije i insinuacije. Ipak, godinama unazad nisu se pojavljivali takvi navodi u medijima, a svi se pitaju u kakvom su sada odnosu.

Seka je nešto ranije već govorila o relaciji i mišljenju o "maloj od skandala", a neretko je na Instagramu označavala i njenog najboljeg prijatelja i PR-a, Zorana Birtaševića. Sada je podrobnije objasnila šta zaista misli o Jeleni i njihovim prethodnim sukobima.

ATAImages/ Stefan Tomašević/M.M.
Seka Aleksić, Jelena Karleuša

- Mi se nismo direktno pomirile jer se nismo srele, ali bih rekla da smo i ona i ja, pretpostavljam, nisam sa njom nikad pričala, došle do neke faze gde smo zaboravile sve te gluposti. Prozivala je ona mene, ja nju, odgovarale smo jedna drugoj, to je bilo tako ružno. Posle toga smo se obe ostvarile, postale smo majke, mislim da je stvarno bilo vreme odavno da sve to prestane.

 - Naravno da sam ja sve njoj oprostila, a verujem i ona meni, čim nema više tih navoda u medijima, skoro deset godina. Ja sam u sjajnim odnosima sa njenim PR-om, a najpre prijateljem Zoranom Birtaševićem - ispričala je Aleksićeva za Kurir Tv, dok se Jelena o odnosu sa njom još uvek nije oglašavala.

Printscreen Kurir Tv
Seka Aleksić

Podsetimo, razlozi sukoba su tokom godina bili to što je Karleuša prozivala Aleksićevu zbog njenih izjava o veri i Bogu, dok je Seka pričala da ne voli pevačice koje se "kite tuđim perjem" u čemu se Jelena pronašla prozvanom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike