Sara Jo o vezi sa koreografom, otkrila da li je posesivna: Ume da bude teško, naročito kada su jake emocije

23.05.2022

23:08

0

Žiga trenutno boravi u Srbiji, pa takoreći, nemaju problema da održavaju vezu na daljinu, s obzirom na to da je on iz Slovenije

Sara Jo o vezi sa koreografom, otkrila da li je posesivna: Ume da bude teško, naročito kada su jake emocije
Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevačica Sara Jo, gde god da se pojavi privuče veliku pažnju javnosti, a njeno srce je ukrao koreograf Žiga Sotlar, o čemu je 24sedam eksluzivno pisao

Ljubav prema muzici ih je povezala, a onda su se i pojavile varnice. Kako postoje stereotipi da su sve škorpije posesivne, Sara otkriva i da li ona pripada toj grupi i da li joj daljina predstavlja problem, s obzirom na to da je njen dečko iz Slovenije.

24sedam/D.B.
Sara Jo i Žiga Sotlar

 

- Nikad nisam daljinu doživljavala na toliko dramatičan način. Ako postoji čvrst, čist odnos, da možete da se organizujete, da ćete naći strpljenje. Ume da bude itekako teško, pogotovo kada su jake emocije, zaljubljenost. Ali nađe se i strpljenje za sve to. Trenutno i ne deluje kao veza na daljinu, pošto je Žiga više u Srbiji nego u Sloveniji.

Kako je pre nekoliko nedelja došlo do javne polemike u takmičenju „Zvezde Granda”, kada su Ana Bekuta i Snežana Đurišić rekle da su šokirane odevnim kombinacijama takmičarki, koje su nosile scenske kostime? A kako je poznato da je Sara pobornica istih, ona otkriva koliko je otporna na negativne komentare?

Printscreen/RTS
Sara Jo

 

- Nadam se da Ana Bekuta nije gledala moj novi spot ili Snežana Đurišić. (smeh) To me najmanje dotiče iskreno, jer znam kakav sam imidž gradila, kakvu priču podrazumeva moja muzička karijera, da i sama znam da postavim određene granice i da vrlo lako može da se čita koja je poenta nečega izazovnijeg, provokativnijeg u mom spotu i nastupu. To je uvek bilo pristupno pa čak i u „Prvom Glasu Srbije“. Ali i u zavisnosti koliko godina sam imala i kakva je prilika bila - priča Sara i dodaje: 

Printscreen/RTS
Sara Jo

 

- Ne možeš da se pojaviš na sceni, da odmah budeš svoj, smeo, neustrašiv. Za neke stvari treba vremena, pa takvi komentari najmanje dotiču. Nažalost, mislim da je to pojava koja traje već predugo i koja se uglavnom vezuje za ženske izvođače i to uglavnom one koje se bave pop muzikom. Nekako se oduvek smanjuje njihov trud, rad i talenat zbog toga što se oblače na drugi način, pružaju šou, čak i ples. Nekako, izazove takve reakcije, odmah te ponižavaju, stavljaju u taj koš tj. folder, koji je više negativan neko pozitivan. Ne znam o čemu je reč, nisam videla tu situaciju u „Zvezdama Granda”, kako su devojke izgledale. Uvek kada se čovek zanese, može da se desi greška. Senzibiliteti su drugačiji. Svako ima svoje granice. Mislim da je najviše do toga kako će ko da iznese, kakav imidž stoji iza toga - kazala je pevačica za Blic. 

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti