Otkrivamo ko je novi dečko Sare Jo koga krije od javnosti: Zavoleli se preko posla! (FOTO)

08.11.2021

13:41

0

Kako smo već ekskluzivno objavili, Jovanovićeva nije otkrila da je raskinula sa prethodnim dečkom, ali smo je u uslikali u jednom italijanskom restoranu na Dorćolu sa novim partnerom

Otkrivamo ko je novi dečko Sare Jo koga krije od javnosti: Zavoleli se preko posla! (FOTO)
sara jo (1) - Copyright YouTube/Sara Jo

Pevačica Sara Jovanović uplovila je u novu vezu koju još krije od javnosti, nakon što je nedavno raskinula sa Milkom Babićem, s kojim je i živela zajedno.

Nakon što smo ih uhvatili u jednom od beogradskih restorana na romantičnoj večeri, saznali smo da je reč o plesaču iz Slovenije s kojim Sara Jo usko sarađuje već neko vreme, a zove se Žiga Sotlar.

YouTube/Sara Jo
 

Koreograf i plesač snimio je spot prošle godine za Sarinu pesmu "Kaži mi", u kom strasno plešu, a on sarađuje i sa drugim zvezdama poput Maje Berović, Nataše Bekvalac, Severine, Raste i drugih.

Na njegovom Instagram profilu može se videti da plesač ide i na nastupe sa pevačicom, te je sada spojila lepo i korisno, a on je sada objavio i fotografiju sa njom.

Instagram printscreen/ zigasotlar
 

Kako smo već ekskluzivno objavili, Jovanovićeva nije otkrila da je raskinula sa prethodnim dečkom, ali smo je uslikali u jednom italijanskom restoranu na Dorćolu sa Sotlarom. Njh dvoje su razmenjivali nežnosti, pevačica je sve vreme bila dobro raspoložena, što se i po paparaco fotografijama može zaključiti da je emotivno ispunjena.

Iako se nisu poljubili, Saru je dečko naizmenično držao oko struka i za ruku, pa je sasvim jasno da nije reč o prijateljstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

Par se u restoranu zadržao oko dva sata, a čim su završili sa jelom platili su i otišli dalje. Na prvi pogled može se reći da Sarin partner ima oko 30 godina, sportski je građen, a oboje su imali opušten stajling.

Pevačica nije imala šminku, ali je zato osmehom zračila, te je jasno da je emotivno ispunjena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

Kako bismo bliže saznali o kome se radi, pozvali smo pevačicu, ali su nam iz njenog pi-ar tima dali kratak odgovor.

- Poznato je da Sara nikad ne priča o privatnom životu, pa tako neće ni sada - poručili su za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike