„Sa 17 nisam mogla ovako da izgledam!" Sara Jo otvoreno o seksualnosti: Otkrila i kako joj je tata reagovao na spot za pesmu „Divlja"!

30.04.2022

10:24

1

Jovanovićeva ističe kako se nikada ranije nije osećala prihvaćeno kao sad

„Sa 17 nisam mogla ovako da izgledam!" Sara Jo otvoreno o seksualnosti: Otkrila i kako joj je tata reagovao na spot za pesmu „Divlja"!
sara_jo_1 - Copyright Printscreen ,,Realna priča" Kurir TV

Sara Jovanović je gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti, kao i tome da joj je „sloboda koju sada ima došla vremenom", a ne preko noći.

„To je deo mene!"

- Mislim da izvor vulgarnosti nije manjak odeće, kad je u pitanju moja seksualnost odlučila sam da radim po tom pitanju da je ne sputavam. Volim da je izrazim kroz pesmu, spot, nastup, to je deo mene. To se razvijalo i oslobađalo se kroz godine. Ovako nisam mogla da izgledam sa 17 godina. Ne govorim o odeći, već o iskustvu i smelosti. Nisam tada imala smelosti i hrabrosti da to iznesem. Što se tiče te teme u opširnijem smislu, mislim da vulgarnost nije do golotinje već kakav imaš imidž i kako zračiš - istakla je Sara Jo u „Realnoj priči", pa nastavila o tome kako se do sada nije osećala baš tako prihvaćeno.

Sara Jovanović Printscreen ,,Realna priča" Kurir TV
 

- Moj put je bio trnovit i dug. Nikad se nisam osećala ovako prihvaćeno i voljeno kao sad, zvuči čudno ali jeste tako. Morala sam da se izborim sa raznoraznim predrasudama i komentarima, poslednjih nekoliko meseci je sve došlo na svoje. Bilo je skakakvih komentara i mimova, ali to su bile simpatične šale. Kada je nešto zaista genijalno i simpatično, skidam kapu - kaže pevačica.

Zatim, dotakla se i pesme „Divlja", te „vrelog" spota za istu, pa otkrila kako su njeni roditelji reagovali pošto su među prvima videli kadrove.

- U trenutku kad se montirala „Divlja" bila sam sa njima, ja sam otišla u drugu sobu dok su oni gledali spot. Čula sam svog tatu kako komentariše sa mamom da to nije možda malo previše. Sa jedne strane mi je smešno, sa druge strane neprijatno, onda sam skupila hrabrosti da kažem tati šta je bilo. Tata mi je rekao da je taj spot nešto naizazovnije što sam radila do sad - dodala je Jovanovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike