„Ukoliko mu neko bude prišao..." Sanja se vratila bivšem, pa rečima Jovane Jeremić pripretila! (VIDEO)

23.05.2022

06:40

0

Pevačica je, inače, veliku slavu stekla u „Zvezdama Granda", međutim brzo se povukla sa scene, zbog intimnog snimka koji je bio isplivao...

„Ukoliko mu neko bude prišao..." Sanja se vratila bivšem, pa rečima Jovane Jeremić pripretila! (VIDEO)
sanja_stojanovic_instagram - Copyright Instagram screenshot / sanja.stojanovic.official

Sanja Stojanović svojevremeno je ostvarila veliki uspeh u „Zvezdama Granda". Plasirala se čak i do finala, pa „krenula" i na ugovor s „Grandom". Međutim, isti joj je na kraju „pobegao" iz ruku kada je doživela veliki skandal. Naime, za vreme trajanja takmičenja u javnost je dospeo njen intiman snimak s tada bivšim dečkom.

Imala sam 20 godina!

- Nisam bila spremna da se u tom trenutku nosim sa tim stvarima. Sada mi nije problem da o tome nešto kažem, prokomnetarišem, tada bi je to bio takav tabu. Tada sam imala samo 20 godina. Nezrelost i neiskustvo je učinilo svoje, a sa 30 i kusur godina se drugačije razmišlja - ispričala je Sanja „Espresu" protekle godine kada se nakon duže pauze vratila na scenu.

Nedugo pošto se vratila, razvela se od supruga, međutim, ubrzo je i rešila da njihovoj ljubavi da drugu šansu. Sada, pokazala je kako on izgleda - na TikToku, gde se poslužila i rečima Jovane Jeremić, pa privukla veliku pažnju javnosti.

Jovana Jeremić ATAImages/ A.A.
 

- Ukoliko neko bude prišao mom mužu, u ljubavnom ili sek*ualnom smislu, imate pravo da birate... Ili ću vas zvaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu - imitirala je voditeljku ona, pa i prikupila brojne preglede.

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji pevačica je otkrila kakav joj se peh dogodio kada je pevala na proslavi punoletstva.

Bilo me je sramota da se takva prekrstim!

- Jednom mi se desila jako neprijatna situacija. Pevala sam u Aranđelovcu na punoletstvu. „Napucala" sam se, sa sve onim praćkama na grudima. Čovek koji je pravio rođendan ćerki je pop... Kada sam videla među gostima sve popove u mantijama, a ja sa crnim praćkama, osećala sam se kao sotona. Ne znam da li da vučem suknju dole ili da praćke skinem - prisećala se ona u „LiveTok-u", pa dodala da je zatim krenula i molitva.   

- Gospodin je tražio mikrofon od mene i počeli su da pevaju molitvu. Bilo me je sramota tako obučena i da se prekrstim. Otišla sam do auta, gde imam „ful" garderober, uljudila sam se. Nije bilo to što sam očekivala, ali sam se izvukla - zaključila je kroz smeh ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike