„Ima da ginemo u baražu, lepotanu moj!" Žestok duel u „Zvezdama Granda", a takmičarima mentorke - kume! (FOTO)

22.05.2022

07:31

0

Jedan glas je presudio...

„Ima da ginemo u baražu, lepotanu moj!" Žestok duel u „Zvezdama Granda", a takmičarima mentorke - kume! (FOTO)
ceca - Copyright Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV

Prethodne večeri se na sceni „Zvezda Granda" odvio jedan žestok duel - između Alema Bajrovića iz Cecinog i Novice Bulatovića iz tima Viki Miljković. Prvi pevač predstavio se pesmama „Vranjanka" i „Polomiću čaše od kristala", dok je drugi izvodio „Med i slatko grožđe", te „Tri u jednoj". 

Kume i koleginice hrabro su stale iza svojih kandidata, međutim, prednost je na kraju osvojio Alem s pet glasova. Novica je osvojio samo jedan manje. 

Ceca Ražnatović i Viki Miljković Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Tokom komentara žirija, Marija Šerifović je najpre naglasila kako kandidati i nisu briljirali za šest glasova. Novica joj je, međutim, bio bolji i to samo iz jednog razloga.  

- On je bio intonativno tačniji, ali u drugoj pesmi si imao previše ukrasa, to se ne peva baš tako. Alem je bio bolji u odnosu na prethodni krug, vidi se rad, prvu pesmu si zaista lepo pevao, ali u drugoj si imao falševa. Svakako, smatram da ti jeste mesto u idućem krugu - rekla je ona, na šta se Bosanac nadovezao, pa dao glas Cecinom kandidatu

- Sve si u prvoj pesmi uradio kao kada bi ja producirao, ali ne znam šta se u drugoj pesmi dogodilo. Lepa ti je boja glasa i stas, sve što čini jednu zvezdu imaš - rekao je tada on, koji je i razmišljao da povuče svoj glas u jednom trenutku. 

Novica Bulatović Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- Novice, prva pesma se ne peva tako, dok si drugu otpevao na svoj način, ali mi se dopalo. Alem ima toliko dobru boju glasa da sve svoje nedostatke sa njom pokriva - poručila je zatim Snežana Đurišić, nakon koje je „nastupio" Đorđe David.

- Glasao sam za oba kandidata! Aleme, prva pesma je bila za zaljubiti se u tebe, stvarno ti je legla kao šamar budali, što bi se u žargonu reklo - istakao je on. 

I ostatak žirija je dao glas i jednom i drugom kandidatu, tvrdeći da su između njih nijanse u pitanju. Na kraju, došao je red na kume, a onda i Sašu Popovića. 

- Novice, moram večeras da pohvalim tvoj izgled pošto od kolega večeras to niko nije uradio, a izgledaš fantastično... Ti si jedan urbani i gradski pevač. Uglavnom, ja sam jako zadovoljna. Takođe i Alemu sve pohvale - nije štedela Viki. 

Alem Bajrović Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- Sredio se za finale - našalila se bila Sanja Kužet.

Pohvalama se onda pridružila i Ceca koja je i te kako dala vetar u leđa Bajroviću, da se nađe u narednom krugu.

- Ima da ginemo u baražu, lepotanu moj, ti moraš da prođeš u osmi krug! Ja apsolutno verujem u tebe - rekla je bila Svetlana, a na njenu konstataciju Saša Popović se našalio tvrdeći da je ovo atak na njega budući da i od njega zavisi da li će se Alem izboriti za prolazak.

Svakako, to je bilo i usledilo. 

Žiri, Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike