Prvo je učio od Šerifovićeve, a sad peče zanat kod rokera! Zvezda „Granda" priznaje: Ovo mi je i trebalo!

19.05.2022

04:55

0

On ne krije da toliko veruje u sebe, da mu je pobeda u poznatom talent-šouu gotovo i zagarantovana

Prvo je učio od Šerifovićeve, a sad peče zanat kod rokera! Zvezda „Granda" priznaje: Ovo mi je i trebalo!
hanad_dzehverovic_1 - Copyright Youtube screenshot / Zvezde Granda

Hanad Džehverović je na „Grandovu" scenu prvi put stao još 2013. godine. Još tada, mnoge je uverio da je tu i pripada, a vremenom se otarasio i treme, pa tek zablistao.

- Posle tog prvog nastupa više nikada nisam imao tremu. To što sam se vratio u ovo takmičenje je za mene nešto posebno, jer ja ovu scenu i ljude mnogo volim. Uživam što sam ovde i za mene je ovo praznik - ističe za „Grand onlajn" Hanad, pa dodaje kako mu samopouzdanja ne manjka.

- Ne treba da se izgori u želji za pobedom i što boljim plasmanom, već je potrebna koncentracija da ono što se navežbalo se sprovede u delo. Naravno, energija me vuče, ali treba sve odraditi profesionalno - objasnio je on koji su sebe i te kako veruje, toliko da se nada pobedi.

Hanad Džehverović Youtube screenshot / Zvezde Granda
 

- Ja sam neko ko jako veruje u sebe. Nisam nešto prepotentan, ali verujem. Mislim za sebe da sigurno mogu da pobedim - naglasio je Džehverović.

Tokom prethodne sezone poznatog talent-šoua, inače, mentorka mu je bila Marija Šerifović, dok sada sarađuje sa Đorđem Davidom, za kog ima samo reči hvale.

Đorđe David ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sve ono što sam ja zamislio od mentora on je ostvario. Takođe je to i Marija radila, jedina prednost kojoj bi ja dao Đorđu Davidu je to što je on roker i što zna materiju koju ja pevam i onda ima nekih ludih ideja, ipak se on time bavi. Sve ono što ja znam on nadogradi svojim idejama i da mi vetar u leđa. To je ono što mi je stvarno trebalo i uživam u tome - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike