Popović nije imao kud - morao da pusti oba kandidata dalje! Ceca skočila od sreće (FOTO)

22.05.2022

07:16

0

Ivana Dulić i Edis Agić maksimalno su iskoristili svojih pet minuta, pa oduševili žiri „Zvezda Granda", a posebno svoje mentore

Popović nije imao kud - morao da pusti oba kandidata dalje! Ceca skočila od sreće (FOTO)
ziri_zg_censored - Copyright Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV

Ivana Dulić i Edis Agić prethodne su večeri u „Zvezdama Granda" doživeli ogroman uspeh, pošto su zahvaljujući maestralnim izvedbama oboje prošli dalje. Ovu, inače, veoma tešku odluku na kraju natpevavanja je doneo Saša Popović, pošto je oduševljeni žiri uporno „održavao" rezultat između takmičara na tri prema tri poena. 

U natpevavanju, Ivana je izvela akapela verziju hita „Grom te ubio", dok je Edis otpevao „Blago onom ko te ima", zbog koje Marija Šerifović, Đorđe David, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta... Pa i čitava publika nisu mogli ni da trepnu. 

Ivana Dulić Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Kada je došao red na komentare, posle rezultata 3:3, Šerifovićeva je „otvorila sezonu" rečima:

- Dala sam prednost Edisu zato što peva iz kruga u krug dobro i bliži mi je, ali zato Ivana, ovo je tvoje najbolje pevačko pojavljivanje. Večeras si prvi put pevala dobro obe pesme i čestitam vam.

Viki je zatim rekla kako su presudile nijanse, ali i objasnila kako joj se kod Edisa nije dopalo malo ranije izvođenje „Ludog petka". Svakako, oboma im je „držala palčeve", što je umnogome „zakuvalo" situaciju, jer tada niko nije znao kako će Popović presuditi i iz kog razloga

Edis Agić Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Pošto se nadovezao - roker je izjavio kako se njemu „Ludi petak", pak, izuzetno dopao. Međutim, kod Ivane mu se akapela tek svidela. 

- Gotovo da isto mislim, ali sam nagradila Ivanu i to što je ona stvarno propevala i bila tako sigurna. Kandidat broj jedan, ne postoji zamerka - izjavila je zatim Snežana. 

Bosanac takođe nije skrivao koliko je bio oduševljen za čitavo vreme ovog duela. Mladi pevač mu je pokazao raskoš svog glasa, a pevačica je dobila kompliment i na račun stajlinga. Ovo mišljenje delila je i Bekuta. 

Pošto su se i Ceca i Mili pridružili hvalama na račun svojih kandidata, došlo je vreme i na sud.

Saša Popović Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 
Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Tada, folk diva poskočila je sa mesta od sreće - jer je Popović kratko rekao:

- Dobro, evo ga ovako, ostalo je samo još... Dva para. Puštam jedinicu, a puštam i dvojku!

Ceca Ražnatović Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Njegova odluka bila je propraćena gromoglasnim aplauzom. Ceca je istrčala i na scenu da zagrli svoju Ivanu, dok je Mili na isti način čestitao nasmejanom Edisu. 

Aleksandar Milić Mili Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike