Seku Aleksić jedna pesma koštala živaca: Neprijatno mi je da je pevam

15.05.2022

16:58

0

Iako je ta numera postala pravi hit, pevačica ima bojazan da objasni sinu o čemu peva u njoj

Seku Aleksić jedna pesma koštala živaca: Neprijatno mi je da je pevam
seka_aleksic_26042017_002 - Copyright Stefan Tomašević/ATAImages

Seka Aleksić je publiku obradovala novim albumom koji nosi naziv Bioskop, a za dve pesme je snimila i spot. Kako kaže, baš u njih je uložila i najviše novca, ali o pravoj cifri nije želela da govori. 

- Nikad nisam pričala o ciframa, ja se ježim na to. Ali vrlo dobro svi znamo da je ovaj posao skup, ulaže se dosta, spotovi dosta koštaju, kao i pesme. Uvek se trudimo da svojoj publici pružimo kvalitet, a ne kvanitet, i ja sam nekako uvek toga držala. Na ovom albumu, uradila sam spot za pemsu „Bioskop", radi se spot za pesmu „Rana", ako gledamo i spotove i sve uloženo, to su dve pesme koje su najviše koštale - kaže ona i dodaje:

 

- Ekranizacija je uvek bila najskuplja, ali nekada se desi platite nešto skupo, pa to deluje jeftino. Stvar je u tome da imate dobar tim kreativnih ljudi oko sebe, da imate ljude koji vas vole i cene i to sve mora da ispadne dobro - kazala je Seka u emisiji „Premijera - Vikend Specijal". 

U njene ruke je došla numera „Zakuni se u k*rvu", koja ju je kako kaže, koštala najviše živaca, a ne krije i da joj je neprijatno da je peva.

- Nisam želela to da pevam. Svađala sam se sa Sašom Lazićem, mojim tekstopiscem, kada mi je posao pesmu, rekla sam: „Okej, dopada mi se melodija, ali ja ću pevati zakuni se u ženu", on je rekao: „Važi, pesma nije tvoja". Uvek izbegavam taj deo da pevam, neka deca slušaju moju muziku, vodila sam se time šta bih rekla svom detetu da mi dođe da me pita: „Mama, šta znači to k*rva?" Šta da kažem? Meni je to bio problem, ali pesma je hit, kvalitetna je, ali i dan-danas se osećam neprijatno zbog toga. Nisam osoba koja voli da posluša, ja njih sve saslušam i na kraju prevrnem kako ja hoću - rekla je kroz smeh Seka. 

 

 

Saradnja sa pokojnom Marinom Tucaković je Seki posebno bitna, a pevačica ne krije da je baš ona radila tri pesme na njenom novom albumu, i to u rekordnom roku.

- Pre tri godine je krenula priprema ovog albuma. Hteli smo da Marina napravi tekstove za ove pesme, poslali smo je melodije i ona se oduševila našoj saradnji posle te neke naše pauze, rekla mi je: „Nema problema, dopadaju mi se melodije, ovo će ići lako" i za nekih 7 dana je napisala sve tri pesme. Ništa nisam menjala, ja sam poznata po tome da menjam tekstove, ali ovde nisam ništa menjala - kaže Seka i priznaje da je sa Marinom za čas sklopila dogovor oko jednog stiha:

- Htela sam da promenim jedan deo u pesmi „Poziv u pomoć" u vezi trnaca i žmaraca, ona mi je rekla: "Ne može, to je najzanimljiviji deo pesme!" Radni naziv pesme je bio „Žmarci", ali sam rekla da se makar to promeni, tako da su mi uslišili, to su neke naše dugodovštine... Tokom korone nikome nije bilo do muzike, bilo je nebulozno da bilo šta izdajem, ali čuvala sam „u fioci" pesme. Htela sam da sve to ugleda svetlost dana za moj rođendan, i tako je i bilo, to je neka tradicija - ispričala je Seka u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike