Volela bih da u isto vreme budemo trudne: Ovako teče razgovor estradnih mama

15.05.2022

19:54

0

Seka i Slađa se privatno druže, a rodilo se i drugarstvo i među decom pevačica

Volela bih da u isto vreme budemo trudne: Ovako teče razgovor estradnih mama
0-02-05-f83d40bcd145c75d2aea26f42be0ee3bbb30b16c8976a4811647d4a5f5709187_dc720729ef28119d - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Uvek se vodi polemika da li na estradi postoje prava prijateljstva. Seka Aleksić i Slađa Alegro su pravi primer da u svetu šoubiza među koleginicama drugarstvo ispred svega. 

Kako kažu, njihove teme razgovora nisu ogovaranja kolega, već porodica, budući da su obe mame. 

- Seku volim i ljubim do Boga i nazad. Ne možemo sada da razgovaramo kao što pričamo privatno. Uglavnom je pitanje o čemu mi razgovaramo kad se vidimo privatno. Mi ne razgovaramo o poslu, ni o kolegama, mi pričamo o deci, o vešu, o ručku i kuvanju. Dobri su nam muževi, pa ih ne ogovaramo - otkrila je Slađa u emisiji „Premijera - Vikend specijal“, a Seka ne krije oduševljenje Slađinim suprugom:

ATAImages/ Antonio Ahel
Slađa Alegro

 

- Slađin suprug Zoran je takav car. Ona je slikala TV jednom ispred nje i uhvatila nogu njegovu u kadru. Kaže on: „Kako si mi uhvatila nogu, kao da sam je izvrnuo“. On se šali sa tim kako Slađa neguje njihovu ćerku. Toliko mi je to simpatično i smešno, Zoran je jako duhovit, kao i Slađa. Oni se tako dopisuju preko storija, ja volim takve ljude. Veljko nije osoba koja voli da se eksponira, takav je i Slađin muž - rekla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić

Slađa je mama jedne devojčice, a Seka dva dečaka. Kako se njihova deca druže, a obe planiraju proširenje porodice, Seka ne krije da bi volela u isto vreme da ostanu u blagoslovenom stanju. 

- Rekla sam joj da bih volela da u isto vreme budemo trudne. Jakov mnogo voli Milu, oni se super slažu - otkrila je Aleksićeva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike