Početak koji su mnogi zaboravili: Veljko je bio Sekin telohranitelj, a ovo ih je odalo da su u vezi!

17.05.2022

21:38

0

Pevačica je pokušavala da bude tajanstvena, ali nije joj pošlo za rukom

Početak koji su mnogi zaboravili: Veljko je bio Sekin telohranitelj, a ovo ih je odalo da su u vezi!
aerodrom_26112017_0012 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su dvanaest godina, a s obzirom na to da su izuzetno skladan par i da se retko razdvajaju stiče se utisak da su oduvek zajedno. 

Skoro da je u zaborav palo leto 2009. godine kada su novinari krenuli sa nagađanjem da je folk zvezda, posle raskida sa manekenom Mladenom Radulovićem, našla novu ljubav.

Međutim, tada su se pojavile paparaco fotografije sa Crnogorskog primorja, na kojima su Seka i Veljko, a sve je „mirisalo“ na romansu. Upravo to ih je i odalo.

Instagram printscreen/seka_aleksic
 

U to vreme dvadesetšestogodišnji Veljko u javnosti je predstavljen kao „Švajcarac srpskog porekla“, a njihova ljubavna priča mnoge je asocirala na film „Telohranitelj“, sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom. 

Naime, Veljko je u život folk zvezde ušao kao lični telohranitelj, a garancija za posao bila mu je profesionalna karijera kik-boksera.

Instagram printscreen/seka_aleksic
 

Na pitanje da li između nje i Veljka postoji nešto više od profesionalnog odnosa, tim pre što su ih viđali kako sami odlaze jahtom daleko na pučinu, Seka je odgovorila diplomatski, ali uz širok osmeh:

- Dečko za koga me pitate odavno je u mom ličnom obezbeđenju, i to je sve što ću reći - rekla je ona tada.

Danas njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, a kao kruna iste rodili su se sinovi Jakov i Jovan. Pevačica je, inače, nedavno priznala da planira da se podvrgne vantelesnoj oplodnji jer želi još dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike