Ceca o svojoj, pa ćerkinoj sreći u ljubavi! Meni ne treba neko ko će da me fascinira kulama i gradovima, ako me razumete

18.05.2022

19:45

0

Autor: 24sedam

Pevačica ističe kako je pored unuka Željka trenutno oduševljavaju samo Instagram stranice fokusirane na uređenje životnog prostora

Ceca o svojoj, pa ćerkinoj sreći u ljubavi! Meni ne treba neko ko će da me fascinira kulama i gradovima, ako me razumete
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Svetlana Ceca Ražnatović je otvoreno porazgovarala o svom poslu, porodici, planovima za budućnost, pa otkrila kako je trenutno (pored unuka Željka) oduševljavaju samo „Instagram profili na kojima gleda uređenje stanova", istakla je u razgovoru za jedne domaće medije. Ona veoma pažljivo bira kojom će još pesmom obradovati svoju publiku, a van toga - maksimalno uživa i ne mašta o tome da joj „neko obećava kule i gradove".  

- ...Ostvarena sam žena, te je veoma teško da neko privuče moju pažnju. Sebi sam sve stvorila, te meni ne treba neko ko će da me fascinira kulama i gradovima. Ako me razumete šta pričam. Jednostavno, hemija se desi između nekih ljudi ili se ne desi, koliko god možemo mi da silimo nešto, ta hemija sve postavi na svoje mesto - smatra Ceca, prenose domaći mediji, a pevačica se zatim osvrnula i na ljubavni život ćerke Anastasije.

Ceca Ražnatović Antonio Ahel/ATAImages
 

Već određeno vreme se aktivno piše o njenoj novoj vezi s fudbalerom, a poznata majka ne poriče da joj se na licu vidi koliko je srećna i zaljubljena.

- Anastasija i ja imamo veoma otvoren odnos i pričamo o svemu, tako da ne moram da tumačim grimase na njenom licu kako bih znala kako se oseća i slično. Jednostavno je, zrači pozitivno, što mene, kao roditelja, čini najsrećnijom - prokomentarisala je zatim ona, koja se i te kako raduje zajedničkom nastupu s naslednicom, koja je nedavno otvorila vrata svog kozmetičkog salona.

- Veoma joj dobro ide, ja sam posetila salon nekoliko dana nakon otvaranja i mogu da vam kažem da sam uživala - iskrena je Ražnatovićka koja, kada je njen posao u pitanju, nigde ne žuri - zarad kvaliteta.

- Već šest godina me pitaju isto pitanje, a moj odgovor je veoma dobro poznat. Nakon 17 studijskih albuma ne mogu da uđem u studio i snimim tek tako nešto da bih izdala. Uvek sam se trudila i, nadam se, uspevala da svaki prethodni album bude bolji od poslednjeg. Nije lako, velika je kriza autorstva. Za ovo vreme sam dobila preko 1.000 pesama, ali ničeg tu nema što bi mene pomerilo na prvo slušanje. Imam sigurno tri pesme, ali one moraju još da se dorađuju, da bi ispunile moje standarde - nabrajala je, pa dodala kako se uželela Ušća i čitave te koncertne atmosfere.

Marina Tucaković joj i dan-danas mnogo nedostaje.

- Veoma mi nedostaje. Poslovno mi smo imale najsavršeniju saradnju. S Marinom nisam morala da pričam o tome kroz šta prolazim, već smo uvek vodile neobavezne razgovore, a ona je u svojim tekstovima opisivala sve ono kroz šta sam privatno i u dubini duše prolazila. Neverovatno. Talenat kakav se jednom rađa, a možda ni tada.

Što se tiče „Zvezda Granda" - njenim opaskama su pojedinci ostali zatečeni, kako je do sada nisu videli u takvom svetlu.

Ceca Ražnatović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nikada nisam dozvoljavala da neko udara na mene, a ja da ćutim i pravim se nema. Ako je neko u stanju da me napadne, onda mora da trpi posledice mog odgovora. Nisam neko ko voli da se raspravlja i ulazi u polemike, ali nekada moram da se odbranim. Kada se ugase kamere, obično prvo imamo pauzu za ručak, tada pričamo međusobno i družimo se, svako završava svoje obaveze na telefonu, a onda sledi drugi deo snimanja. Na kraju se svi brzo razbežimo, jer jurimo da završavamo svoje obaveze koje imamo.

Osim s kumom Viki Miljković, sa čitavom ekipom žirija se, tvrdi, veoma lepo slaže.

- Ako pričamo realno, svi se mi međusobno veoma dobro slažemo. Doduše, postoje neki izuzeci, ali to gledaoci odlično kapiraju. Nikoga ja ne želim da skidam sa vaših tronova, kako kažete. Uvek sam za to da pobedi kvalitetan izvođač i neko ko ima „ceo paket" - zaključila je Svetlana.

Ceca Ražnatović ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike