„Da me sveštenik nije maltretirao, možda bih sad bio drugačiji!" Šok ispovest Bobija Brauna: O ovome je dugo ćutao!

19.05.2022

06:00

0

Pevač je izneo u javnost čitav niz nedaća koje su ga u životu zadesile, zbog kojih se u jednom periodu bio okrenuo narkoticima

„Da me sveštenik nije maltretirao, možda bih sad bio drugačiji!" Šok ispovest Bobija Brauna: O ovome je dugo ćutao!
profimedia-0692236788 - Copyright Profimedia

Bobi Braun je rešio da ipak podeli sa javnošću izvesne detalje iz života, o kojima je verovao da će zauvek ćutati. Za „Biography: Bobby Brown" mu je najpre trebalo mnogo snage, a sada, pred premijeru istog zakazanu za 30. maj, seo je pred kamere „People-a" pa porazgovarao o svemu, ističući kako veruje da bi „danas i zasigurno bio drugi čovek da ga sveštenik nije maltretirao kao malog".

Osim toga, dotakao se i svoje borbe s narkoticima, porodične tragedije, te „traumatične tajne koju je skrivao i više od 40 godina". njegovu ispovest u celosti će pomenuti mediji objaviti idućeg petka.

Šok

Braun (53) je odrastao u opasnom delu Bostona. U razgovoru s pomenutim medijima, prisetio se kako su mu pripadnici policije izudaraili i uhapsili majku pošto se bila umešala u hapšenje jednog komšije. Tada, prema njegovim tvrdnjama, „otišlo" mu je detinjstvo i to ga je veoma zabolelo.

Bobi Braun Profimedia
 

- Socijalna služba me je preuzela na izvesno vreme tada. Trebalo je da boravim s velikim vernicima, ali nije bilo baš tako. To nije bilo lepo mesto za dete. Sveštenik me je maltretirao, pokušao je da me dodirne, siluje. A ja sam bio veoma, veoma mlad dečak. Nisam znao šta je to, niti da postoje ikakve granice. Sve što sam znao bilo je da mi se to ne dopada. I nikad to nisam zaboravio - otvorio je dušu on, napominjući da ga je to i kasnije u životu mučilo.

- I to je na neki način uticalo na moje odluke, kad su u moj život došli narkotici. Droga, alkohol, sve to... - dodao je Bobi, koji je uspeo da porocima kaže „ne" pre dve decenije.

Iako je isprva to odbijao, shvatio je da mu pričanje o tome u stvari pomaže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike