„Saznala je da ima leukemiju i onda smo se tajno venčali!" Velika ispovest miljenika dodele Gremi nagrada (FOTO)

04.04.2022

20:30

0

Dan pred njenu transplantaciju koštane srži, Sulejka Džauad i Džon Batist su dugogodišnju ljubav krunisali brakom

„Saznala je da ima leukemiju i onda smo se tajno venčali!" Velika ispovest miljenika dodele Gremi nagrada (FOTO)
profimedia-0333446375 - Copyright Profimedia

Ispovest ovogodišnjeg apsolutnog favorita Gremija, Džona Batista, iz 3. aprila trenuto obilazi čitav svet - kako zbog njegovog ogromnog uspeha sa ceremonije, tako i same ljubavne priče koja je pojedincima izmamila i suze.

Džon Batist Profimedia
 

Naime, pošto je njegovoj dragoj drugi put ustanovljena leukemija proteklog novembra, on je rešio da ipak „stanu na ludi kamen" - ali toliko tajno da do sada niko nije ni posumnjao da su u braku.

Dan pre nego što je Sulejka Džauad otišla na transplantaciju koštane srži, zavetovala mu se na večnu ljubav i učinila ga najsrećnijim čovekom na svetu.

- Tajili smo sve do ovog momenta. Čak ni burme ne nosimo - naglasio je on u svojoj ispovesti za „CBS Sunday morning", govoreći o najromantičnijem danu s izabranicom koja je, inače, advokat, pisac, ali i motivacioni govornik.

Međutim, romantiku na stranu, par je osećao i veliki strah, kako je leukemija bila agresivnija nego kad se razbolela proteklog puta.

- Rekao mi je kako me ne prosi zbog toga. Prsten je dizajnirao godinu dana, tako da taj konkretan tajming nije bio nikakav faktor, svakako smo išli ka tome - objasnila je ona, prenose strani mediji.

Nije bilo kao iz snova, ali je bilo prelepo

- „Ovo ništa ne menja. Samo mi je i jasnije da želim da pripadam samo tebi, kao i ti meni. Želim da smo zajedno", rekao mi je - prisećala se zatim.

Dozvolu su, tako, dobavili dok je ona ležala u operativnoj sali i s kateterom.

- Kakav apsurd! Sestre su stajale oko nas, hirurzi... Neki kompjuter je isto tu stajao, a ja u bolničkoj haljini. Ipak, desilo se šta se desilo... Kasnije smo otišli da kupimo neku prikladnu odeću. Bilo je, čini mi se, četvoro ljudi, prisutnih. Privatnost na nivou. Nije da sam baš sanjala o tako nečemu, ali je bilo tako malo, slatko, savršeno - dodala je.

Zbog pandemije, on nije bio u mogućnosti da i ostane kraj nje, ali joj je dok je bila na lečenju slao podršku bez prestanka. Uveče, slao bi joj uspavanke.

- Tama će pokušati da te obuzme, ali drži se svetla. Fokusiraj se na to. Čvrsto se drži i ne puštaj - ispričao je on, pa mnoge razoružao priznanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Batiste (@jonbatiste)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike