Sutra je u porodici Saše Popovića veliki dan: Sve je spremno za ženidbu sina Danijela! Nisu štedeli ni za šta!

18.05.2022

09:21

0

Slavlju se najviše raduje Sašina i Suzanina ćerka Aleksandra

Sutra je u porodici Saše Popovića veliki dan: Sve je spremno za ženidbu sina Danijela! Nisu štedeli ni za šta!
Danijel, Suzana, Aleksandra, Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović sutra će organizovati veliko slavlje povodom venčanja sina Danijela, na koje će doćii brojne ličnosti sa estrade.

To i jeste razlog što je bračni par odlučio da slavlje bude tokom radne nedelje, jer pevači vikendom rade.

Danijel i njegova dugogodišnja devojka Tijana izabrali su lep i luksuzan restoran u Beogradu, koji će primiti skoro 400 zvanica. Za dugačak spisak gostiju najpre su zaslužni Saša i Suzana koji poznaju mnogo ljudi, pa će na svadbi zapevati i brojne kolege i prijatelji s kojima se druže.

Popovići su odlučili da sve bude gala, pa su tako izabrali najskuplji meni u restoranu, tačnije 85 evra po gostu, što znači da će samo za salu par platiti oko 30.000 evra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović

Na meniju će biti "od ptice mleko", što bi rekao naš narod, a Suzana i Saša najviše vole da istaknu da je u svemu najbitnije što se sa budućim prijateljima lepo slažu. 

Kako smo saznali, Saša je sve obaveze odložio do posle vikenda, jer će slavlje povodom ženidbe Danijela biti do kraja vikenda i u njihovoj kući.

Podsetimo, Danijel je Suzanin sin iz prvog braka, ali Popović na njega gleda kao da mu je rođeni sin, što je i Suzana više puta istakla u svojim intervjuima. Ipak, ovom veselju najviše se raduje Aleksandra, mladoženjina polusestra po majci.

- Aleksandra je presrećna. Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu: "Mama, sve je pod kontrolom, opusti se".

Antonio Ahel/ATAImages
Suzana Jovanović i Saša Popović

Mladenci zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se spisak proširuje jer ne možete da ne zovete ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da ih dođe, svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki: 'Jednom je svadba i više nema" - ispričala je Suzana, a zatim ispričala kakva je buduća snaja.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike