„Nije lud, znao je kad je birao šta je izabrao!" Božinovska otkriva pikanterije iz Popovićevog braka

05.05.2022

20:15

0

Prema njenim rečima, Suzana je jedina žena s kojom on može da živi

„Nije lud, znao je kad je birao šta je izabrao!" Božinovska otkriva pikanterije iz Popovićevog braka
ATAImages/Antonio Ahel

Iako se danas ne druže kao ranije, Goca Božinovska o dugogodišnjem braku Suzane Jovanović i Saše Popovića ima samo reči hvale. Za koleginicu kaže da „nije davež, nego da je takva da za njega druge i nema".

Sa druge strane, na Popovića je svojevremeno gledala i kao na brata, a posebno joj se našao onda kada joj je bilo najteže. Za, kako ga naziva, najboljeg čoveka koji je ikada rođen, svakako i želi samo najbolje.

„Nema vremena..."

- Sa Sašom i Suzanom se više ne družim kao ranije i jako mi je žao zbog toga. Ali, tada su nam bila mala deca, mi ih skupimo, sedimo, oni se igraju. To je sad sve kud koji mili moji. Kad se vidimo mi se lepo ispričamo, ne znači da sad treba da kafenišemo svaki dan. Bila su to lepa vremena i mi smo bili mladi, sad su deca velika, a samim tim i veći problemi, došli unuci, nema se više vremena kao nekad - rekla je Goca „Svetu", prenose domaći mediji, a ona je nastavila da otkriva pikanterije iz dugog i srećnog braka poznatog para.

Suzana Jovanović i Saša Popović Antonio Ahel/ATAImages
 

„Htela sam da me nema!"

- Saša Popović je najbolji čovek koji je ikad rođen. On se nimalo nije promenio. Ja sam njemu dužnik za ceo život jer me je bukvalno spasio kada je Šijan umro. Prema meni se poneo kao brat kada sam bila psihički ubijena, kada sam htela da se ubijem. Pomogao mi je i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja… Ja njega srcem i dušom volim - priča pevačica, pa nastavlja:

- Što se njihovog braka tiče... Suzana je dobra žena, dobra majka, dobra domaćica, nije davež. On je jedino sa takvom ženom i mogao da opstane, on pored neke ljubomorne i posesivne ne bi mogao ni da živi. Suzana se nikada nije ponašala kao da je nešto bitna zato što je Sašina žena. Kod nje je uvek skuvano, sređeno, ponaša se normalno, prava domaćica. Nije Sale lud, znao je on kada je birao šta je izabrao.

Goca Božinovska Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti