Seka Aleksić priželjkuje još jedno dete: U septembru ponovo idem na vantelesnu oplodnju

08.05.2022

19:35

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je svoja dva sina, Jakova i Jovana, dobila upravo na ovoj način

Seka Aleksić priželjkuje još jedno dete: U septembru ponovo idem na vantelesnu oplodnju
seka_aleksic_26042017_002 - Copyright Stefan Tomašević/ATAImages

Seka Aleksić priznala je da će u septembru ponovo okušati sreću kada je reč o vantelesnoj oplodnji. Naime, ona je svoja dva sina Jakova i Jovana dobila upravo na ovoj način, a sada priželjkuje i treće dete.

- Sve neke greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog. Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram vantelesnu oplodnju. Šta god bude neka Bog da samo zdravlje - pričala je pevačica na Kurir televiziji i dodala:

Foto: Andreja Damnjanović
Seka Aleksić

- Zamisli da rodim blizance. Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka i to je ono što sam dugo želela - istakla je Seka.

Seka Aleksić inače je nedavno objavila novi studijski album koji nosi naziv "Bioskop", sa šest novih pesama i to posle punih pet godina.

- Nije bilo lako napraviti novi album ali mislim da smo moj tim i ja u tome uspeli. Veoma sam srećna i ponosna što posle tolike pauze mogu da obradujem sve ljubitelje moje muzike - rekla je pevačica tim povodom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike