Vedrana Rudan ponovo isprozivala Jovanu Joksimović, sad je baš spustila: Previše je za tebe da čitaš knjigu! (VIDEO)

11.05.2022

17:14

3

Autor: Marija Mitić

Književnici provokacija ne manjka

Vedrana Rudan ponovo isprozivala Jovanu Joksimović, sad je baš spustila: Previše je za tebe da čitaš knjigu! (VIDEO)
joksimovc vedran - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Jovane Joksimović "Uranak", u kojoj je predstavila svoju novu knjigu koja nosi naziv "Doživotna robija".

Vedrana je Jovani u uživo programu poklonila jedan primerak svog novog književnog dela, a kako se od nje i očekuje, nije joj promaklo ni da je "pecne".

Naime, Jovana je zatražila posvetu, pa je jednim komentarom isprovocirala književnicu, koja joj nije ostala dužna, te je došlo do manjeg sukoba.

Printscreen K1Tv
Jovana Joksimović, emisija "Uranak"

- Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvek volim da pročitam šta mi je napisala, uvek je to nešto... - rekla je Joksimovićka.

 - Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad preterivati. Vi ćete potpis pročitati - odgovorila je Rudan.

 - Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame - rekla je Vedrana u šali, citirajući Jovanu u situaciji kada je ugostila političara Mlađana Đorđevića, i dodala da se setila te situacije te da je sebi obećala "da će biti fina i da neće reći ništa provokativno".

 - Hvala vam na toj samokontroli -  rekla je Jovana.

 - Napisaću ovde Ivani najvećoj, mislim ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani? Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj  -  govorila je Rudan dok je potpisivala knjigu.

Printscreen K1Tv
Vedrana Rudan, emisija "Uranak"

Podsetimo, Vedrana je i nešto ranije već potkačila Jovanu kada je gostovala u njenoj emisiji. Ona je tada, između ostalog, prokomentarisala voditeljkin brak s kantautorom Željkom Joksimovićem. Najpre, istakla je u kakvom bogatstvu par uživa, a zatim i iznela svoje mišljenje o tome kako je Željko i te kako „imao sreće sa jednom ženom kao što je Jovana”.

Međutim, iznenadila je mnoge pošto je izgovorila i kako „ne zna da li je Jovanin suprug muškarac, jer to je toliko široki pojam”, te da se ipak „on bolje oženio nego što se voditeljka udala”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike