Jovana Joksimović o velikim razočaranjima, skandalu iz jutarnjeg, pa suprugu Željku: Da mogu sve opet, uradila bih isto!

15.04.2022

14:27

2

Kako kaže, da joj je neko predvideo udaju za poznatog pevača, rekla bi mu - nemojte da me zezate...

Jovana Joksimović o velikim razočaranjima, skandalu iz jutarnjeg, pa suprugu Željku: Da mogu sve opet, uradila bih isto!
Jovana Joksimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Joksimović je svoju karijeru započela pre nešto više od dve decenije i vremenom je postala jedno od najpoznatijih imena s malih ekrana. Početaka na RTS-u seća se kao velike škole, a sa druge strane, mnogo šta još u svom životu - nije mogla ni da sanja da će joj se dogoditi.

- Na početku karijere nisam znala gotovo ništa, jer je o sam početak i tako treba da bude. Sve osim ozbiljnog učenja zanata pravi instant-novinare. Neznanje i svest o tome da ne znaš su osnova koja jedina, omogućava napredak i razvoj. Doći na televiziju kojom vlada jedan Aleksandar Tijanić najbolji je način da brzo shvatiš koliko ne znaš i da požuriš sa učenjem - počela je Jovana svoju priču za „Hello", pa nastavila o odnosu s kolegama na poslu.

- Čini mi se da je ta naša novinarska profesija toliko izmučena, u mnogo aspekata zgažena, da joj je cena strašno srozana, pa bi mi izgledalo kao da je dodatno šutiram kada bih počela da pričam bilo šta loše o njoj, uključujući razočarenje nekim ljudima - iskrena je bila ona.

Jovana i Željko Joksimović ATAImages/ Antonio Ahel
 

Željko Joksimović 2001. godine je objavio „Telo vreteno", a ona priznaje da nije mogla ni da zamisli da će joj on jednoga dana biti suprug.

- Isto što bih rekla da mi je neko prorekao udaju za Džuda Loa. Te godine bila je i premijera filma „Neprijatelj pred vratima" u kom je on igrao glavnu ulogu. Dakle, rekla bih nemojte da me zezate.

Nedavno, inače, tokom uživo programa, izbacila je gosta iz svoje emisije. Da može, ističe, isto bi uradila i ponovo.

- Uvek sam spremna. Neprijatnost je na prvom mestu moje crne liste, kao i svaki pokušaj da me neko iskoristi. Tada nema razgovora već sledi izbacivanje - naglasila je, pa za kraj razgovora za pomenute medije otkrila i tajnu svoje dobre linije.

- Jurim za decom. Nema boljeg treniga - smatra Joksimovićka.

Jovana i Željko Joksimović ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike