Joksimovići stigli na gala feštu sa decom: Jovana mi je za 50. rođendan poželela svašta, a poklonila nešto jako dobro! (FOTO/VIDEO)

20.04.2022

18:27

2

Bračni par došao je u restoran limuzinom, gde će biti slavlje uz brojne zvanice

Joksimovići stigli na gala feštu sa decom: Jovana mi je za 50. rođendan poželela svašta, a poklonila nešto jako dobro! (FOTO/VIDEO)
Jovana Joksimović, Željko Joksimović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko Joksimović danas proslavlja jubilarni 50. rođendan, a u jednom beogradskom restoranu večeras će okupiti na gala veselju prijatelje i užu rodbinu.

Za kompletnu organizaciju bila je zadužena njegova supruga i voditeljka Jovana Joksimović, koja nije želela ni da čuje da se u njihovoj porodici ovaj dan ne obeleži, te je insistirala na velikoj proslavi, kako je pevač već izjavio za medije.

Bračni par je na proslavu stigao u skupocenoj limuzini oko 20 časova zajedno sa decom, nasmejani i doterani za ovu specijalnu priliku. Željko se zatim obratio medijskim ekipama koje su pomno pratile svaki detalj, među kojima je bila i ekipa 24sedam, te otkrio kakvi su mu utisci s obzirom na to da još nije znao šta ga čeka u restoranu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Joksimovići sa decom

- Poželeo sam sebi zdravlje. I ja kažem kako već 50 godina, ali to je samo broj. Videću večeras kad prespavam da li će sutra biti nešto drugačije. Jovana mi je jutros poželela svašta, a poklonila mi je nešto jako dobro i vredno - bio je tajanstven pevač, kome je ovo žurka iznenađenja pa je u to ime imala šta da kaže i pevačeva supruga.

- On nije hteo da slavi rođendan, a ja mislim da je rođendan nešto što mora da se obeleži i mislim da ljudi nikad neće biti mlađi nego na dan svog rođendana i zato na njima uživam pa se nadam da će i Željko - kazala je voditeljka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Željko Joksimović na žurci iznenađenja

Njih dvoje za ovu priliku obukli su se elegantno. Jovana je ponela crvenu kratku haljinu otvorenog dekoltea i beli sako, dok je Željko na sebi imao crno odelo sa belom majcom.

Slavlju su se pridružile novinarke Sandra Perović i Manja Grčić, estradni menadžer Bane Obradović, pevačica Jovana Mišković, nekadašnji guverner Mlađan Dinkić...

S obzirom na to da je Željko pre tri dana održao spektakularan koncert u Zagrebu, Bane se odmah našalio kada je iz automobila izašao sa poklonom - velikom kutijom.

- Stigle pare iz Zagreba - rekao je i nasmejao se.

Ko je sve od poznatih došao na proslavu kod Željka, pogledajte u galeriji ispod.

- Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Tako da su ona i Manja organizovale proslavu, pa se ja nisam mešao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam i da sam zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da sve što dolazi je samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Verujem u sve dobro i pozitivno - poručio je Željko prethodno danas.

U video snimku ispod pogledajte kako su Željko i Jovana izgledali, kao i šta je pevač još rekao pred žurku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike