Vedrana Rudan se razvodi posle mesec dana braka: Ljubav mog života u trenu se pretvorila u horor!

17.07.2021

21:49 >> 22:22

0

Autor: M. Mitić

Razvod će biti skup ko miksana jaja svetog Petra, kaže spisateljica u svom maniru

Vedrana Rudan se razvodi posle mesec dana braka: Ljubav mog života u trenu se pretvorila u horor!
Vedrana Rudan, A.A./ATAImages

Vedrana Rudan udala se pre samo mesec dana, međutim, već je došlo do karaha ljubavi sa izvesnim, 16 godina mlađim Italijanom.

Kako je objavila u svom poznatom maniru, “ljubav njenog života se za tren prevorila u horor”.

– J**ote! Da mi je to neko rekao? Ljubav mog života u trenu se pretvorila u horor. A sve je bilo na našoj strani. Ja sam imala lovu i želela njega, on je želeo mene jer sam imala lovu. Bili smo idealan par. Razvod će biti skup, ko miksana jaja svetog Petra. Biskup mi je rekao da Crkvi moram da poklonim svoj teren iznad Mošćeničke Drage, na njemu da izgradim kapelicu od sto i pedeset kvadrata i parkiralište za sedamdeset auta. “Presveti”, rekla sam, “to će biti crkva. Kapelice su male, zato se i zovu kapelice.

Vedrana Rudan, Foto: ATA images/Antonio Ahel

– Kad bismo izašli na večeru plaćao je mojim novcem, ali je naručivao hranu bez soli jer imam visok pritisak. Mojim je parama kupio auto na svoje ime, ali me tim autom vozio u hitnu kad bi mi skočio ili pao pritisak. Sve je bilo tako je**no normalno.

– Srce mi je krenulo da lupa, pa stalo. U nedelju je trebalo da slavimo rođendan njegove ćerke Vivijan, dobila je ime po kreatorki Vestvud. Svi smo je zvali Vivi. Moj budući bivši muž se zove Vito, u ličnoj mu piše Vito Benvenuto. Neki su mi prijatelji zamerali što sam se udala za Italijana, to je bilo pre ovog fudbalskog prvenstva. Ne vole Italijane jer na granici za**bavaju zbog PCR-a – u svom stilu je napisala Vedrana Rudan i dodala da je na takve zamerke odgovara da se udaje iz ljubavi i da nije bitno ko je odakle, jer smo “svi crveni ispod kože” i da je bitno da je dobar čovek, a onda otkrila da je svađa nastala zbog poziva izvesne Živke koja je takođe trebalo da bude na rođendanu.

– Branila sam zločinca iz dubine srca svog. A onda… Sačekajte, samo da popijem Lineks forte.

ATA Images

Kad je isključio telefon, rekla sam: “Na rođendan neće doći nikakva Živka! Nema j**ene šanse! Kako to možeš da učiniš Vivi?! Reci ko je Živka?!”
Seo u ugao dnevnog boravka i promucao: “Voliš li me?”
“Naravno da te volim? Kakvo je to pitanje? Ali svaka ljubav ima svoju granicu”.

Vedrana je napisala da je trenutno na lekovima i šargarepi:

– Trenutno sam na apaurinima, heleksima, rehidromiksu i kuvanoj šargarepi. Istovremeno patim od depresije i dijareje. Doktor Nikolić je rekao da to izaziva jedno drugo. Zaboravila sam je prvo bila dijareja ili je prvo bila depresija – pisala je ona u svojoj najnovijoj kolumni.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti