Uporedili su je sa Megan Markl na otvaranju Evrovizije: Konstraktu pitali zašto peva na srpskom, njen odgovor oduševio (VIDEO)

09.05.2022

08:30

0

Na "tirkiznom" tepihu je mnoge ostavila bez daha svojom pojavom

Uporedili su je sa Megan Markl na otvaranju Evrovizije: Konstraktu pitali zašto peva na srpskom, njen odgovor oduševio (VIDEO)
profimedia-0689759740 - Copyright Profimedia

Ova nedelja biće u znaku muzičkog takmičenja "Evrovizija" koje se održava u Torinu, a juče je i zvanično otvoreno. Delegacije svih zemalja defilovale su tirkiznim tepihom, a među njima je bila i Konstrakta, predstavnica Srbije.

Njen stajling mnogi su uporedili sa Megan Markl, koju pominje u svojoj pesmi "In corpore sano", a novinare je zanimalo zašto je odlučila da peva na srpskom, kada će većina ostalih takmičara pevati na engleskom.

Profimedia
 

- Tvoja pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? - pitala ju je jedna novinarka.

- Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva - rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se novinarka složila, dok je naša predstavnica u više navrata rekla da ne želi da prevodi pesmu jer bi se "prevodom izgubilo dosta toga".

- Da, jeste, svi je pevaju - odgovorila je novinarka, te se Konstrakta nadovezala:

- Mislim da lako ulazi u uši... "Biti zdrava", taj deo, i koreografija je laka - rekla je naša predstavnica pokazujući rukama koreografiju.

- Da li je istina da ste pesmu napisali dok ste šetali psa? - upitao ju je potom drugi novinar.

- Da, tako je - odgovorila je Konstrakta.

- Kako vam se zove pas? - usledilo je pitanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)

- Roki. Mogli biste i vi da probate. Lako je, prošetajte psa i možda i vi napišete pesmu. Lako je - našalila se srpska predstavnica na "Evroviziji".

- A kako ste je zabeležili? - nadovezala se voditeljka.

- Snimim na telefonu neke stvari koje mi u trenutku padnu na pamet, a nekih se kasnije setim - odgovorila je umetnica, koja je dodala da u poslednje vreme uglavnom na taj način stvara pesme.

Profimedia
 

Bila je kod proročice

Bloger koji stoji iza Jutjub kanala ESC Bubble, priznao da je morao da smisli nov način da intervjuiše našu predstavnicu, pa je umesto više puta postavljenih pitanja odlučio da sa njom igra "Nikada nisam".

Konstrakta je u ovom intervjuu otkrila da se zaljubila na prvi pogled u svog supruga, ali i priznala da je bila kod proročice, iako se kako kaže ne seća šta joj je tada rekla.

- Videla sam ga u amfiteatru i jednostavno sam znala, kao što znam i sada - objasnila je Konstrakta.

Đurić je navela takođe da nikada nije videla duha ali je priznala da je bila kod proročice.

- Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli - nasmejala se naša predstavnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike