Konstrakta prošetala tirkiznim tepihom u Torinu: Ovako o njoj pričaju članovi drugih delegacija (FOTO)

08.05.2022

17:27

0

Sada je i zvanično otvoreno najveće muzičko takmičenje

Konstrakta prošetala tirkiznim tepihom u Torinu: Ovako o njoj pričaju članovi drugih delegacija (FOTO)
Konstrakta - Copyright Profimedia

Danas je održana svečana ceremonija u Torinu pred 66. Pesmu Evrovizije, a tirkiznim tepihom prošetala je i srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta.

Ona se za ovu priliku obukla svedeno, u  beloj nijansi, uz istu boju šešira. Ostatak tima bio je u crno-beloj kombinaciji.

Da su članovi ostalih delegacija oduševljeni Konstraktom, govori i to kako o njoj pričaju tokom  ceremonije.

Predstavnica Malte, Ema Muscat, koja je otvorila defile, poručila je:

- Sviđa mi se Konstrakta, drugačija je od ostalih i mislim da ima velike šanse - rekla je Ema za Telegraf.rs, koja je inače "teška" 750 miliona evra.

 

Ona je danas ranije rekla za TV K1 da će ili biti shvaćena ili će doživeti fijasko na manifestaciji.

 - Moje godine doprinose mojoj smirenosti. Lično se ja i svi mi držimo prvog polufinala, ne razmišljamo dalje od toga, nisam sigurna u to koliko se kladionice poklapaju sa realnom prognozom. Ja se bojim visokog leta i niskog pada, jer je ovaj nastup sam po sebi "ili-ili" - kazala je Konstrakta, a zatim dodala:

- Ili će biti prepoznat kod publike, da se sklopi kao neka priča ili će biti fijasko. Rizično je, ali ako uspemo samim nastupom da dopremo do publike koja nas ne razume tekstualno, onda smo u finalu - smatra ona.

Podsetimo, svih 40 takmičara i njihove delegacije, zvaničnici EBU i RAI biće dočekani na tirkiznom tepihu, na ceremoniji otvaranja ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu, Italiji.
Takmičenje za Pesmu Evrovizije 2022. održava se 10., 12. i 14. maja u PalaOlimpiko u Torinu, Italija. Događaj će koorganizovati italijanska nacionalna televizija RAI u saradnji sa EBU.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike