Porodica i meštani Konstraktinog Glibovca već pucaju od ponosa! A ovako izgleda njena rodna kuća: „Samo da pobedi!" (FOTO)

08.05.2022

14:49

1

Umetnica je rekla kako bi volela da, ukoliko „pokupi" evrovizijski trofej, idući šou bude organizovan baš ovde, s čim se žitelji izgleda slažu

Porodica i meštani Konstraktinog Glibovca već pucaju od ponosa! A ovako izgleda njena rodna kuća: „Samo da pobedi!" (FOTO)
ATAImages/Antonio Ahel

Konstrakta je već nekoliko dana u Torinu i na probama za predstojeći „Evrosong", koji počinje 10. maja. Javnost će direktan prenos moći da prati putem RTS-a, a umetnica je „na redu" u drugom polufinalu. Po svemu sudeći - u njenom rodnom Glubovcu uzbuđenje posebno raste i mnogi su oi koji se nadaju da će se plasirati u finale, pa i pobediti. 

Kako je jednom istakla da bi volela da, u tom slučaju, tamo organizuje „Evroviziju", prema saznanjima „Premijere - Vikend specijala", meštani se sa time svakako slažu. Pred kamerama emisije su se, inače, našli i njen stric, te strina, pa spomenuli i pokojnu baku Desu, za koju je Ana Đurić bila posebno vezana. 

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Ja sam joj stric, a moj sin brat od strica. Mi tu živimo, ovde je bila njena stara kuća. Otišli su za Beograd... Ova strugara je radila jako dobro. Ana je bila vezana za svoju baku Desu. Desa je bila domaćica. Sira, krave... - govorio je on, pa se dotakao i priča o tome kako je Desa znala da gleda u džigericu

- Ona je bila šaljivdžija, humoristična. Volela je sa svima da se šali, svi su je u selu znali i voleli. Baba Desa... Voleo bih da dovede „Evroviziju" u Glibovac, ceo svet je sada čuo za nas - prokomentarisao je on, pa ujedno i pokazao nekadašnju Desinu kuću. 

Meštani Glibovca, s druge strane, takođe su imali samo reči hvale za predstavnicu Srbije na ovogodišnjem prestižnom muzičkom takmičenju. 

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

Strina, pak, posebno nije štedela na komplimentima.

„Biti zdrava" 

- Šta strina da kaže sa sinovicu? Sve najbolje. Pratimo od početka, navijamo. Odmah sam zvala devera. Nisam se iznenadila. Prošle godine je dolazila ovde sa suprugom i decom, htela je da poseti babin grob. Rekla sam joj: „Svrati, sine, na kafu", „Ana, što ne pevaš kao ranije?" ...Kad, ono, eto je pesma. Jedino što smo zapamtili je: „Biti zdrava!" Nadam se da će da pobedi jer je tekst dobar u ovo vreme kad se lečimo od korone. Pranje ruku je sada posebno važno, da budemo zdravi - izjavila je ona. 

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

Zatim, jedna komšinica je takođe dobila reč. 

- Samo da pobedi! Da ne lažem, isprva mi se nije svidela pesma, a posle kad čujem, ima smisla - naglasila je ona. 

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti