Rada Manojlović prvi put o raskidu sa Harisom Berkovićem: Trudim se da budem dobro...

09.05.2022

11:45

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam ispričala kako se oseća, ali i kakve planove ima u budućnosti

Rada Manojlović prvi put o raskidu sa Harisom Berkovićem: Trudim se da budem dobro...
Rada Manojlović i Haris Berković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radmila Manojlović i Haris Berković već godinama su u ljubavi, a do nedavno su pričali i da razmišljaju o svadbi. Ipak, juče je u medije dospela vest da su njih dvoje raskinuli, te da se pevač iselio iz stana, jer ga je ona zamolila.

Zbog ovih informacija, kontaktirali smo Radu koju smo najpre upitali ima li istine u ovim navodima. Ipak, ona je ostala mistična do kraja.

- Zaista ne bih govorila na tu temu. Ima puno nagađanja i jako mi smeta kada se vade moje izjave od pre nekoliko godina, koje se pritom tiču potpuno drugih ljudi i sutuacija i stavljaju se u ovaj kontekst i u sadašnje vreme.

Apsolutno nijedna izjava koju pročitate na tu temu nije moja. Dakle, ja se nisam oglašavala po tom pitanju, niti ću - tvrdi Rada za 24sedam, a na pitanje kako je, ponovo je podgrejala sumnje.

ATAImages/M.M.
Rada Manojlović

- Dobro sam, trudim se (smeh). Biće sve u redu svakako. Privodim album kraju, moram baš mnogo da se posvetim tome sada i da čuvam zdravlje, sve ostalo će se već rešiti - zaključila je Manojlovićeva za 24sedam.

Podsetimo, mediji su juče brujali o navodnom raskidu nje i Harisa, a pisalo se i da ga je Rada inicirala. Kako je preneo Story, pevačica je navodno primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, pa je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima, navodi se dalje.

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Haris Berković

- Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - kazala je ona navodno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike