Rada Manojlović: Nikada se ne bih odrekla karijere zbog ljubavi!

06.04.2022

20:09

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica bez ustezanja o poseti psihoterapeutu, skandalima, partnerskoj zajednici...

Rada Manojlović: Nikada se ne bih odrekla karijere zbog ljubavi!
milan_rodjendan_05042022_0162 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Radmila Manojlović već nekoliko godina uživa u vezi sa mlađim kolegom Harisom Berkovićem. Srećom, njih dvoje se bave istim poslom, pa nema mesta pridikama, a pevačica je sada otkrila i da li bi se ikada po cenu ljubavi odrekla karijere.

- Ne! Ako žena želi porodicu i decu, mora na neko vreme da se povuče iz ovog posla. Makar, na godinu-dve, ali onda treba da se vrati. Meni je divno kad neko uskladi porodicu i posao, nadam se da ću i ja uspeti. Nikada se ne bih odrekla karijere - isključiva je pevačica kojoj nije važno ko u ljubavnom odnosu zarađuje više novca.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- Kada je ljubav prava i iskrena, novčanik ne igra nikakvu ulogu. Brak i jeste zavetovanje na deljenje svega, dobrog i zlog, što uključuje i novac. A ko ga je u kojoj količini uneo u zajednicu, ne bi smelo da bude važno.

Radmila je zatim dala mišljenje o tome da li je žena ta koja mora da kuva u zajednici, a otkrila je i svoj stav o posećivanju psihoterapeuta.

- I muškarac i žena trebalo bi da umeju da skuvaju makar nekoliko osnovnih jela. Sve preko toga je stvar ličnih želja i interesovanja. Ako žena želi da je smatraju dobrom domaćicom, mora znati da kuva.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- Mnogo ljudi ima psihičke probleme zbog korone, što zbog raznih mera ograničenja, što zbog stresa. Važno je da takve osobe potraže stručnu pomoć. Nikad nisam imala razlog za odlazak kod terapeuta, ali ako bih osetila potrebu, ne bih se ustezala ni sekundu.

Pevačica je za kraj dala svoj sud o tome može li se na estradi postići uspeh bez medijskih skandala i afera.

- Naravno da može! Ali da li će se neko naći u centru skandala, ne zavisi samo od njega, već i od drugih, koji tome mogu doprineti. Ne postoji javna ličnost koja to nekad nije doživela - kaže Manojlovićeva za Republiku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike