Posle 14 godina podstanarskog života, konačno se skućila: Rada Manojlović kupila stan na Vračaru od 180.000 evra

06.05.2022

07:23

0

Autor: Marija Mitić

Njene nove komšije otkrile su kakva je pevačica privatno

Posle 14 godina podstanarskog života, konačno se skućila: Rada Manojlović kupila stan na Vračaru od 180.000 evra
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/M.M.

Radmila Manojlović, koja je do slave, uspeha i popularnosti, živela u rodnom Četerežu, u srpskoj prestonici je sve do nedavno živela kao podstanar, međutim, kako prenose domaći mediji, ona je konačno pazarila nekretninu.

Rada je naime, kupila stan na Vračaru od 180.000 evra, od 70 kvadrata.

- Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dve spavaće sobe i malu terasu. Potpuno je sređen, pa Rada nije morala da kupuje nov nameštaj. Ona u svom novom domu živi sa sestrom Marijom, a često joj u posetu dolazi tata Rade iz Četereža, kao i dečko Haris Berković iz Gradačca u Bosni - navodi izvor Informera i dodaje da je osim stana pevačica kupila i dva garažna mesta. 

Antonio Ahel/ATAImages
Radmila Manojlović

- Jedno garažno mesto je za Radu, a drugo je namenjeno njenim gostima. Tako se tu često parkira njen dečko Haris - priča izvor, dok komšije otkrivaju kakva je pevačica privatno-

- Ma Rada je divna komšinica! Svaki put se ljubazno javi, popriča sa nama, skromna je i prelepa. Viđamo je u pekari, prodavnici... Primetili smo da je u garaži u toku dana uvek parkiran njen 'džip', a čim padne mrak, to mesto je prazno. Pitali smo je gde to ide svako veče, rekla nam je da ima baš dosta tezgi, pa često putuje - kaže Radina komšinica i dodaje da još nije upoznala pevačicinog momka:

Antonio Ahel/ATAImages
Radmila Manojlović

- Njenu sestru Mariju viđamo, i ona je baš fina, a Harisa još nismo videli. Nadamo se da će se i on uskoro useliti kod nje, baš su lep par.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike