Britni se ozbiljno opustila! Više se i ne oblači: Uz nagu fotografiju objavila i hit poruku, pa pokrenula lavinu komentara!

08.05.2022

07:49

0

Većina bi posle ovakvog poteza ostala bez objave na društvenim mrežama, ali ista pravila za Spirsovu izgleda ne važe

Britni se ozbiljno opustila! Više se i ne oblači: Uz nagu fotografiju objavila i hit poruku, pa pokrenula lavinu komentara!
Britni Spirs Profimedia - Copyright Profimedia

Otkako je „preuzela kormilo" pa ponovo počela da živi samostalno, te i da upravlja društvenim mrežama, Britni Spirs ipak - ne prestaje da šokira. Naime, pop princeza je za jednu od najnovijih objava na Instagramu ispozirala potpuno naga, sa psom Sojerom u naručju, pa njime prekrila čitav prednji deo tela. 

- Ako volite nekoga, pustite ga da ode. Ako nekoga mrzite, otpustite i to. Suštinski, oslobodite se svega i nabavite kuče. Ljudi su glupi - poručila je poslednjom fotografijom u nizu, pa pokrenula pravu lavinu komentara. 

Britni Spirs Instagram screenshot / britneyspears
 

- Britni trese Instagram, kao i obično - samo je jedan od komentara kojim su fanovi pozdravili ovaj pevačicin potez. 

Mnogi bi zbog pravila korišćenja pomenute društvene mreže u najmanju ruku ostali bez objave kada bi uradili isto što i Britni, međutim, izgleda da za nju ta pravila ne važe ili zna kako da prevari platformu, prenose strani mediji. 

Podsetimo, Britni dugo nije imala kontrolu nad svojim životom, finansijama. Njen otac Džejmi je odlučivao i kako će se lečiti, koliko će da radi, na šta će i koliko njenog novca „odlaziti", te kako će da se prikazuje u javnosti. Nedavno je, zato, bila pobrala brojne simpatije publike pošto je (takođe, na Instagramu) priznala kako nikad nije išla na „Koačelu", pa zamolila sve da se ne smeju njenom autfitu. 

- ...Ovo sam snimila pre nego što mi je izrastao stomačić - poručila je na kraju objave, uz emotikon trudnice. 

Spirsovoj, takođe, nije bilo dozvoljeno da zatrudni dok je živela „pod očevom lupom". Prema njenoj ispovesti, imala je spiralu koju joj „iz tima" nisu dozvoljavali da ukloni, pa pokuša da pored dva sina iz braka s Kevinom Federlajnom, dobije još dece. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike