Neću biti žrtveno jagnje svoje porodice, progovoriću i razneću je! Još jedan emotivni lom Britni Spirs na Instagramu (FOTO)

04.04.2022

14:00

0

Autor: Marija Mitić

Svoj izliv besa i potresne detalje iz detinjstva pevačica je brzo ukolonila sa mreža

Neću biti žrtveno jagnje svoje porodice, progovoriću i razneću je! Još jedan emotivni lom Britni Spirs na Instagramu (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Otkako je prošle godine konačno ostala bez očevog starateljstva pod kojim je bila protiv svoje volje čak 13 godina, pevačica Britni Spirs ne prestaje da iznenađuje burnim i iskrenim objavama na Instagramu, a desi se i da su pojedine toliko ishitrene da ih brzo ukloni.

Naime, ona je ponovo "oplela" po svojoj porodici i iznela niz novih brutalnih detalja, gde govori kako je preživljavala porodične drame u detinjstvu skoro svake noći, a upravo ovaj post uklonila je brzo nakon objavljivanja.

 - Moja porodica me je slomila - počela je Britni koja je inače ovo pisala dok je bila na odmoru na havajskom ostrvu Maui, sa verenikom Semom Ašgarijem i psom Sojerom.

24sedam/Profimedia
Britni Spirs

 - Uvek sam mrzela kako je moja majka od svega pravila dramu… Doslovno bi vrištala s krovova… Ne lažem - napisala je pevačica i nastavila - Celu noć se svađati s pijanim čovekom koji ne može da govori... Zašto? Ja sam bila ta koja nikad nije spavala. To nije bila samo jedna noć, to je bila svaka noć mog života!

 - Mislim, moji roditelji nikada nisu išli na terapiju, oni su uživali u boli i živeli s dramom svaki dan svog je*enog kraljevskog života… Zbog toga je i meni uvek bilo krajnje neprijatno da govorim o svom privatnom životu, i danas je tako - napisala je Britni u poprilično konfuznoj objavi

 - Verujem da je to nešto što poveravaš Bogu… To se nikoga ne tiče… Zato je bilo jako teško kada su me terali da na terapiji pričam o svemu… Moja porodica me toliko slomila da mi je bilo potrebno (malo) terapije.

 

 

- U mojim najtežim trenucima, ne samo moja majka nego i moja sestra, objavljuju knjige u kojima govore svašta... Mislim da to nije baš lepo... Svi imamo pravo na svoju priču, ali ovo je đavolja drama!

Pevačica je objavila i fotografiju duge koju je, napisala je, baš juče videla na Mauiju.

 - Nakon svake oluje uvek će doći duga... To je Božije obećanje. Božija duga dolazi nakon oluje i to je poruka koju želim da pošaljem svojoj majci i sestri. Dakle, kada pogledate ovu dugu, molim vas da shvatite ovo i samo ovo... Ja sam žena!

Profimedia
Britni Spirs

Svoju poruku je završila rečima:

 - Nisam tip osobe koja javno iznosi prljav veš, ali sam sigurna da neću sedeti i biti žrtveno jagnje svoje porodice! Progovoriću i razneću je... Moja porodica, opet ću to izgovoriti, otišla je predaleko i ja još uvek nisam gotova s njima...Poručujem im da se je*u iz dna svojeg je*enog srca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike