Britni ne da pare! Podnela žalbu, majka ne može da joj priđe: Njena je ideja bila da me „zatvore", šta hoće sad?!

08.04.2022

08:00

0

Lin je, naime, tražila od pop princeze da joj nadoknadi sve što je dala na advokate vezano za njeno starateljstvo koje je nedavno okončano. Pevačica za to neće ni da čuje...

Britni ne da pare! Podnela žalbu, majka ne može da joj priđe: Njena je ideja bila da me „zatvore", šta hoće sad?!
Profimedia

Britni Spirs se i zvanično požalila 5. aprila na ranije podnet zahtev njene majke Lin, da joj nadoknadi troškove u iznosu od 660.000 dolara, koliko je dala na advokate tokom ćerkine borbe da se oslobodi starateljstva koje je njen otac bio dobio nad njom.

Pevačicin tim naglašava kako „ona to i ne treba da učini za treću osobu, koja je u ovom slučaju njena majka".

- Zašto sad Britni mešaju u to? To je između nje i njenih advokata - kažu oni, prenosi „E!News", koji je inače došao i u posed žalbe pop princeze.

- Ona (Britni) je već decenijama jedina koja je zarađivala u porodici, finansijski je sve podržavala - dodao je advokat Spirsove, naglasivši kako je samo za Lin i troškove njene kuće dala oko 1,7 miliona dolara.

U spisima se dalje navodi kako „zahtev Lin Spirs treba da bude odbijen samo na osnovu toga što je podnet bez ikakvih prava".

Lin Spirs Profimedia
 

Podsetimo, majka pevačke zvezde je zahtev za „izgubljeni novac" podnela još prošlog novembra. Unajmila je bila firmu „Jones Swanson Huddell & Garrison LLC" 2019. godine, sa namerom „da oni vide šta mogu da urade po pitanju starateljstva nad njenom ćerkom", piše dalje u, kako javnost sada smatra - spornim dokumentima.

Britni je „oslobođena" 12. novembra, posle ukupno 13 godina, a ono što je dodatno potreslo javnost je da je čitavo starateljstvo bilo orkestrirano - od strane majke.

- Te godine niko i nikad neće moći da mi vrati. Ona mi je iz senke zagorčala život. Tako da uzmi taj svoj: „Ne znam šta se dešava" stav i je*i se! Tiha, a nasmejana žena je najopasnija životinja na svetu. Moj otac jeste bio taj koji je sve ovo vreme vodio glavnu reč, ali ljudi ne znaju da m uje moja majka dala ideju - istakla je Spirsova nekoliko dana pred zaključenje „starateljstva" na društvenim mrežama.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti