Izvorinka Milošević, posle velikih gubitaka: Ostali su mi samo sin, unuk i snaja, ali neću da budem nesrećna!

07.05.2022

20:35

0

Pevačica smatra da čovek tek kad odluči - i može da bude srećan

Izvorinka Milošević, posle velikih gubitaka: Ostali su mi samo sin, unuk i snaja, ali neću da budem nesrećna!
revija_09122019_0026 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Izvorinka Milošević otvorila je dušu pošto je kao gošća jedne emisije bila upitana kada je bila najsrećnija i najzodovoljnija. Pevačica je istakla kako smatra da čovek svakako može biti srećan - tek kad odluči da se tako i oseća. Posle brojnih gubitaka, ona je svoju uspela da održi - samo sagledavajući stvari iz drugog ugla, onda kada joj se i ukazala prilika za to.

- To je stvar ličnost. Ja sam odlučila da budem uvek srećna. Neću da budem nesrećna. Izgubila sam kompletnu porodicu. Ostao je samo David (sin), Maksim (unuk). Imam divnu snaju. Nemam nikog iz prošlosti, ali zato, budućnost. Odlučila sam da budem srećna, a to je jako važno. Ako si odlučio, bićeš srećan - izjavila je ona u „Magazinu IN", na šta se mlađa koleginica Tamara Milutinović brzo nadovezala.

- Neću da imenujem koleginicu, videla sam jednom da je presrećna, pitala sam je kako se to desilo, rekla je da je samo odlučila da bude srećna - potvrdila je ona, u neku ruku, Izvorinkinu teoriju.

- Deki je to mene pitao - rekla je tada voditeljka emisije, Sanja Marinković.

- Da, malopre sam rekao Sanji: „Priznaj, šta si radila, zašto tako blistaš?" Onda ukapiram, to je žuta boja. Ove godine nosite žutu boju. Ovo je godina Vodenog tigra. To će doneti mnogo para, mnogo sreće. Slobodno nosite žuto - istakao je zatim Dejan Milićević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike