Hit! Poznata pevačica priznala da žali što nije sa Zdravkom Čolićem: Zašto je tuđ, a ne moj?!

02.10.2021

16:22

0

Njena izjava bila je i te kako neočekivana, a mnoge je čak i nasmejala

Hit! Poznata pevačica priznala da žali što nije sa Zdravkom Čolićem: Zašto je tuđ, a ne moj?!
Copyright Foto: RTS Promo

Pevač Zdravko Čolić je već godinama u srećnom braku, ali to ne znači da i dalje nije miljenik žena koje bi volele da se makar na sekund nađu u njegovom naručju. Mnoge poznate dame sa naše javne scene priznale su da bi rado bile sa njim, ali niko nije očekivao da je on tiha patnja Izvorinke Milošević.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Gostujući u emisiji "Magazin In", Izvorinka je dala neočekivan odgovor na pitanje voditeljke koje je glasilo "Koliko ste se puta pokajali u životu što ste neke prilike propustili?!"

- Zašto je Zdravko Čolić tuđ, a ne moj? Sudbina prokleta. Nismo se nikada ni pozdravili, ali ja sam njegov fan, ja ga volim, iskreno ga volim. Kada bih ga srela ja bih ga pitala: 'Zdravko, Bože dragi, što se nismo sreli u prošlom životu, sigurno bismo bili zajedno' - rekla je Izvorinka i nasmejala sve u studiju.

Zdravko Čolić / Promo / Aleksandar Kerekeš Keki
 

S druge strane, pevačica je istakla da je zbog zaljubljivanja u pogrešnu osobu morala da se odluči na teške stvari.

- Pogrešno zaljubljivanje u pogrešnu osobu se svima dogodilo, da se ne lažemo. Meni se dogodilo u nekim određenim godinama, kada sam bila fina, da uradim neverovatnu stvar. Ja sam bila spremna da se iselim iz svog stana, da iznajmim stan kako bih živela sa voljenom osobom, a onda sam se posle vratila u stan - rekla je Izvorinka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike