Pevačice su jedva čekale da do ovoga dođe?! Otkriven razlog raspada grupe "Hurricane"

07.05.2022

15:22

1

Autor: Marija Mitić

Atmosfera u grupi je tokom poslednjih meseci postala nepodnošljiva

Pevačice su jedva čekale da do ovoga dođe?! Otkriven razlog raspada grupe "Hurricane"
24sedam/N.V.

Grupa Hurricane, koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, objavila je pre nekoliko dana da će završiti letnju turneju, a onda se rastati, po isteku ugovora.

Sve je iznenadila ova vest, budući da je grupa doživela veliku popularnost i uspeh, a u medijima se iz dana u dan pojavljuju navodni razlozi raspada ovog tria.

Kako piše Alo, do razlaza je došlo jer su pevačice vema različite karakterno, što je u bend unosilo neslogu i razmirice.

ATAImages/ A.A.
Hurricane

- Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu - priča izvor pomenutog portala i otkriva da je stanje u bendu mesecima unazad postalo nepodnošljivo.  

- Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju... Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe - zaključio je izvor.  

Podsetimo, Uraganke su poslale zvanično saopštenje o raspadu grupe 4. maja, koje prenosimo u celosti.

24sedam/N.V.
Hurricane

- Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, dužni smo da obavestimo javnost i medije o novinama u našem produkcijskom timu i daljim aktivnostima.
Naime, članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru  ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički doneli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih ponaosob.

 - Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu. Naglašavamo da su opravdale i poverenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem.

ATAImages/ Antonio Ahel
Hurricane

- Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah - stoji u saopštenju i dalje se navodi da će objaviti još novih pesama do tad.

- Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pesama koje će obeležiti i zaokružiti rad i uspeh grupe Hurricane u ovoj postavci.

Profimedia
Hurricane

- Moramo da napomenemo i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažuju tokom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. U narednih nekoliko meseci družićemo se i uživati sa publikom kroz pesmu i muziku, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina - piše u saopštenju, te dodaju da je u toku "formiranje nove postavke članova grupe Hurricane".

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti