Ovde se Konstrakta odmara posle napornih proba: Jedan detalj iz sobe u Torinu - kao poručen! (FOTO)

06.05.2022

19:55

0

Mnogima je odmah zapao za oko, iako se nalazi na slici koja je okačena u uglu

Ovde se Konstrakta odmara posle napornih proba: Jedan detalj iz sobe u Torinu - kao poručen! (FOTO)
konstrakta_aerodrom_01052022_0012 - Copyright ATAImages

Otkako je otputovala u Torino, gde će se ove godine održati „Evrosong", Konstrakta gotovo sve vreme provodi u pripremama za drugo polufinale, kada će se sa pesmom „In corpore sano" predstaviti na sceni pred brojnim obožavaocima ovog takmičenja.

U najnovijem Instagram „storiju", međutim, pokazala je i gde odmara na kraju kakvog napornog dana, a jedan detalj iz sobe je privukao veliku pažnju javnosti. U pitanju je bokal sa slike na kojoj žena pozira naga - koji je i deo njenih rekvizita za predstojeći nastup. U jednoj ruci, takođe, žena drži i beli peškir - još jedan deo nastupa ove umetnice.

Podsetimo, Konstrakta će se za prolaz u finale takmičiti sa: Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se: Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale će biti održano u subotu, 14. maja.

Konstrakta Instagram screenshot / konstrakta
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike