Konstrakta u Torinu vežba i po pet sati bez prestanka! Leontina: Ona je perfekcionista, gleda čak i kako stoje peškiri

06.05.2022

11:59

0

Autor: Marija Mitić

Vukomanovićeva je i sama bila deo ovog prestižnog muzičkog takmičenja, i to u više navrata

Konstrakta u Torinu vežba i po pet sati bez prestanka! Leontina: Ona je perfekcionista, gleda čak i kako stoje peškiri
konstrakta_rts_28042022_0242 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica i autorka Leontina Vukomanović par puta se našla iza kulisa Evrovizije - prvi put kada je na takmičenje išla sa ekipom Željka Joksimovića, kome je pisala tekst za "Lane moje", dok je drugi put bila sa Bojanom Stamenov.

Iza sebe ima lepa iskustva, a našoj ovogodišnjoj predstavnici Konstrakti prognozira visok plasman.

- Što se tiče mog evrovizijskog iskustva, prvo sam učestvovala pre 31 godinu kao prateći lokal, potom sam 1992. godine bila i kompozitor. Prvi put kada sam iskusila čari odlaska na Evroviziju bilo je sa Željkom Joksimovićem i pesmom "Lane moje", čiji sam bila autor, a potom i sa Bojanom Stamenov 2015.

ATAImages/ Antonio Ahel
Leontina Vukomanović

- Mene je Konstraktina pesma kao i ceo taj koncept oduševio. Nisam očekivala njenu pobedu, mislila sam da će njenu poruku razumeti par nas koji vole nešto avangardno. Šta god da ja sad budem prognozirala, jedno je sigurno, a to je da ćemo proći u finale - rekla je Leontina gostujući na Kurir televiziji.

S obzirom da zna kako teku pripreme kada se ode na ovaj prestižni muzički festival, Leontina je upozorila Konstraktu na ono što je očekuje, a ponajviše teške, brojne i iscrpne probe.

Vukomanovićeva ističe da je Konstrakta međutim u svemu tome veoma marljiva i vredna, te da u Torinu vežba i po pet sati bez prestanka.

ATAImages/Antonio Ahel
Konstrakta

- Ana je vredno vežbala i pripremala se za odlazak na Evroviziju. Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vežba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ana je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli. Par puta kada smo se videle, moj savet joj je bio da izdrži energetski u Torino te dosadne probe. To je nebrojano proba, svaki dan su neke probe. Izađete iz hotela ujutru i non-stop ste u hali do uveče, ne postoji prazan hod. Ana ima dosta strpljenja i strašno je stabilna, ja sam bila iznenađena koliko ona strpljenja ima zapravo - ispričala je Leontina.

Podsetimo, Evrovizija će se održati 10., 12. i 14. maja, dok će Srbija nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike