Prvo oglašavanje Konstrakte iz Torina: Pevačica otkriva kako teku pripreme i da li ima tremu, jedno će morati da promeni

06.05.2022

07:54

1

Autor: Marija Mitić

Umetnica otkrila kako se provodi u Italiji

Prvo oglašavanje Konstrakte iz Torina: Pevačica otkriva kako teku pripreme i da li ima tremu, jedno će morati da promeni
finale_pesma_evrovizija_05032022_0283 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu, Ana Đurić Konstrakta, već nekoliko dana je u Italiji gde obavlja poslednje pripreme pred veliki nastup. Ona će svoju pesmu "In corpore sano" prezentovati Evropi u drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga, 12. maja, a sada se prvi put iz Torina oglasila za srpske medije, gde je otkrila da li ima tremu, te kakvi su joj prvi utisci.

- Prvi utisci su odlični. Scena je velika i jedva čekam da se ispuni publikom - rekla je Konstrakta i dodala da ima tremu, ali onu pozitivnu.

Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
Konstrakta

- Treme nema, možda malo na početku one pozitivne, ali već nakon prvog puta na probi sve se zaboravi. Razmišljam samo o tome da sve otpevam i uradim po planu - rekla je Ana, pa otkrila kako joj se dopada Italija.

- Italija je divna. Od obaveza nemamo puno vremena da razgledamo grad, ali ono što smo uspeli da vidimo je baš onako kako smo i očekivali - puno sjajne arhitekture i divnih ljudi - rekla je pevačica za Alo pa se osvrnula na sledeće obaveze u Torinu.

Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
Konstrakta

- Sada nas čeka druga proba i to će biti još jedna prilika da usavršimo neke detalje sa prve probe i promenimo pojedinosti koje smo sugerisali producentima festivala - kaže Konstrakta i apeluje na publiku da glasa za nju i dovede Evrosong u Srbiju.

- Gledajte nas 12. maja od 21 h na RTS-u i navijajte!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike