Zoran Kalezić se bori sa kancerom i sad mu se desilo čudo: To mi je sigurno produžilo život!

06.05.2022

10:48

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je toliko jak i optimističan da je čak i snimio album sa devet novih pesama

Zoran Kalezić se bori sa kancerom i sad mu se desilo čudo: To mi je sigurno produžilo život!
kalezić - Copyright Printscreen Youtube/happytv

Pevač Zoran Kalezić već mesecima unazad vodi bitku sa opakom bolešću, ali mu nade i optimizma ne manjka. On je čak pripremio i novi album sa devet pesama, a jednu je posvetio svojoj supruzi Ireni sa kojom je u braku 11 godina.

- Nikad nisam prestao da se bavim muzikom. Mene bolest ne interesuje, time nek se bave lekari, neka oni leče moje kancere kako znaju, ja ću da živim ovako kako živim do kraja. Ne želim sažaljenja, prkosim svemu ovome što je dijagnoza, prkosim jer pripadam onim ljudima koji su rešili da se bave najlepšom stvari, a to je muzika - počinje iskreno i optimstično Kalezić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zoran Kalezić

- Ja sam pripremio CD sa devet novih pesama, a najponosniji sam na baladu koju sam posvetio ženi Ireni - "Pesma o Ireni", koja će biti nešto najlepše što sam uradio u karijeri - kaže Zoran za Republiku i otkriva da mu se posle 25 godina javila Natalija Preočanin Samardžić, inače autorka njegovih hitova "Šta će meni vino" i " Drugovi, meni se ne peva". Ona je iz medija saznala za njegovu bolest pa ga je kontaktirala kako bi mu pomogla, a osim toga obnovili su i saradnju.

- Zamislite da mi se ta žena javi posle 25 godina, a pozvala me je zato što je u medijima pročitala da bolujem od kancera. Natalija je bila zabrinuta za moje zdravlje, te se sama ponudila da mi pomogne, što je na kraju i uradila. Ona i naš kum, inače sveštenik Gojko Perović, koji je kum mojoj supruzi Ireni, nabavili su mi Nektarijevo jastuče, koje kruži svetom. Da znate to je velika svetinja i ja sam na tom jastučetu spavao dva meseca. To mi je sigurno produžilo život, kao i moj pozitivan stav o svemu ovome - zaključuje Zoran, dok mu je Natalija napisala upravo "Pesmu o Ireni", posvećenu njegovoj supruzi.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike