Kalezić otkrio šta je rekla Arkanova prva žena za Cecu u noći kada je on ubijen

25.12.2021

15:27

2

Pevač se prisetio šta se dešavalo u Ražnatovićevom domu, gde su neutešne sedele njegova udovica i majka

Kalezić otkrio šta je rekla Arkanova prva žena za Cecu u noći kada je on ubijen
Ceca Ražnatović - Copyright Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Zoran Kalezić ne krije da je dobro poznavao Željka Ražnatovića Arkana, a sa predstavnicima sedme sile, jednom prilikom je podelio šta se dešavalo u Arkanovom domu kada je on ubijen, tačnije kako su se ponašale Željkove parnerke - bivša supruga Natalija i sadašnja Svetlana Ceca Ražnatović

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - počeo je priču Kalezić, prenosi Mondo.

ATAImages/ A.A.
 

Kaže kako je on u njihovim životima kao umetnik bio prisutan, ali, napominje, čist kao suza.

- Da je bilo nešto prljavo iza mene, neko bi od ovih dobročinitelja već napisao nešto. Ali nije me sramota da kažem da sam ga poznavao i da me je on uvažavao. Zvao me je viteže - pričao je Kalezić, pa se prisetio kako se situacija odvijala te kobne noći. 

G.G./ATAImages
 

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla – nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.). Eto to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u trenutku kada mrtvog oca njene dece.

Podsetimo, Željko Ražnatović je ubijen 15. januara 2000. godine, nešto posle 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu, a sahranjen je 20. januara na beogradskom Novom groblju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike