Konstrakta pala na kladionicama deset dana pred Evrosong (FOTO)

03.05.2022

14:27

0

Autor: Marija Mitić

Do sada nije imala naglih skokova i padova

Konstrakta pala na kladionicama deset dana pred Evrosong (FOTO)
konstrakta_aerodrom_01052022_0012 - Copyright ATAImages

Otkako je objavljena i u trci za osvajanje Evrovizije, pesma "In corpore sano", naše ovogodišnje predstavnice - Ane Đurić Konstrakte, sjajno se kotirala na kladionicama. Mnogi su joj predviđali i veliki uspeh na takmičenju koje sledi, pa čak i pobedu, međutim, sada je ipak došlo do malog pada.

Naime, Konstraktina pesma "In corpore sano" dostigla je vrhunac pre par dana na kladionicama kada je zauzela 11. mesto, međutim danas, deset dana pred Evrosong, ona je pala na 12. Naravno svakako je ipak u vrhu, s obzirom na konkurenciju od 40 zemalja, mada mnogi evropski fanovi Evrovizije umetnici iz Srbije predviđaju daleko veći plasman, kao i mnogi muzički stručnjaci te naši vrsni muzičari i pevači.

ATAImages
Konstrakta

Na prvom mestu je već dugo Ukrajina, dok je na drugom Italija. Inače, kladionice ne daju uvek tačne prognoze, pa se tako dešavalo i da oni koji su bili dobro plasirani na kladionicama u finalu takmičenja ne ostvare neki poseban rezultata i obrnuto.

Podsetimo, Evrovizija se ove godine održava u Italiji, u Torinu, 10., 12. i 14. marta, dok će Konstrakta nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri.

Printscreen eurovisionworld.com
 

Ona je juče sve osvojila na prvoj konferenciji za novinare u Torinu, dok je jedan od sajtova, koji se bavi Evrovizijom, objavio rezultate sprovedene ankete koji pokazuju da naša zemlja ima najveći broj glasova od svih ostalih zemalja nekadašnje Jugoslavije zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike